Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Status glumice Shannen Doherty osvojio je brojne komentare podrške i razumijevanja.


Glumica Shannen Doherty, poznatija kao Brenda iz serije 'Beverly Hills, 90210' najteže trenutke u životu dijeli sa svojim pratiteljima na Instagramu. Borba s karcinomom dojke i dalje traje, a najveću utjehu joj pružaju članovi obitelji. Budući da na društvenim mrežama kontinuirano objavljuje tijek svog zdravstvenog stanja, posljednja objava i fotografija dirnula je mnoge.

Vezani članci Scena iz filma koji je djelomično sniman u Rovinju - 1 U glavnoj dvorani cijepljenje, u drugom dijelu neometano grade kulise: Hrvatska je i u vrijeme pandemije filmska meka Shannen Doherty (FOTO: Getty) - 3 Teška bolest je iza nje! Omiljena glumica dobila najveću životnu bitku pa zablistala s osmijehom na licu

Pored fotografije kako leži na krilu svoje majke, Shannen je napisala 'Ponekad ne postoji ništa kao što je majčinska ljubav koja ti pomaže da prođeš kroz sve. Hvala ti mama što si uvijek ovdje i što si jaka za mene. Volim te', napisala je .Emocionalna objava raznježila je mnoge i osvojila gotovo 50 tisuća lajkova.

 

A photo posted by ShannenDoherty (@theshando) on

 

Podsjetimo, glumica je nedavno obrijala glavu, imala je mastektomiju, a tumor se proširio na limfne čvorove pa Doherty mora na kemoterapije i zračenje.

 

 

A photo posted by ShannenDoherty (@theshando) on