Vodi se istraga protiv nje

Problemi za vatrenu Kolumbijku: Pjevačica pozvana na sud, morat će svjedočiti u lipnju

Shakira (Foto: Getty Images) Shakira (Foto: Getty Images) Getty Images 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Shakira i Gerard Pique (Foto: AFP) Shakira (Foto: Profimedia) Shakira (Foto: Getty Images) Shakira (Foto: Instagram) Shakira i Pique (Foto: Getty Images) +0 Shakira (Foto: Getty Images) Galerija

Tužiteljstvo Shakiru optužuje za neplaćanje poreza u Španjolskoj od 2012. do 2014., kada je uglavnom živjela u toj zemlji, premda joj je službeno prebivalište bilo u Panami.

Španjolski sud koji vodi istragu protiv Shakire optužio je poznatu kolumbijsku pjevačicu za utaju 14,5 milijuna eura poreza, pa će pop-zvijezda morati svjedočiti sredinom lipnja.

Pogledaj i ovo Shakira i sinovi - 8 Super mama! Dok svi bruje o tome koga ljubi, Shakira je odlučila sinovima ispuniti želju i odvesti ih na izlet u kojem su očigledno uživali!

Tužiteljstvo je optužuje za neplaćanje poreza u Španjolskoj od 2012. do 2014., kada je uglavnom živjela u toj zemlji, premda joj je službeno prebivalište bilo u Panami.

U optužnici se navodi da je pjevačica prikrila prihode kroz 14 različitih kompanija u zemljama tzv. poreznog raja.

Iz Shakirine službe za odnose s javnošću u Španjolskoj kazali su da je pjevačica sve svoje dugove podmirila lokalnim poreznim vlastima.

Izvijestili su da će Shakira 12. lipnja svjedočiti na sudu u gradu Esplugues de Llobregatu u pokrajini Barceloni, gdje živi s nogometašem Gerardom Piqueom i djecom.

(Hina)

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene