Tužiteljstvo Shakiru optužuje za neplaćanje poreza u Španjolskoj od 2012. do 2014., kada je uglavnom živjela u toj zemlji, premda joj je službeno prebivalište bilo u Panami.

Galerija


Španjolski sud koji vodi istragu protiv Shakire optužio je poznatu kolumbijsku pjevačicu za utaju 14,5 milijuna eura poreza, pa će pop-zvijezda morati svjedočiti sredinom lipnja.

Vezani članci Ramos i Ronaldo (Foto: AFP) Ramos je na vjenčanje pozvao Beckhama, ali ne i Cristiana Ronalda iz jednog jedinog razloga Shakira i Gerard Pique (Foto: AFP) Vole se godinama, mediji ih žele razdvojiti, no oni su zaljubljeni kao prvog dana unatoč razlici od 10 godina

Tužiteljstvo je optužuje za neplaćanje poreza u Španjolskoj od 2012. do 2014., kada je uglavnom živjela u toj zemlji, premda joj je službeno prebivalište bilo u Panami.

U optužnici se navodi da je pjevačica prikrila prihode kroz 14 različitih kompanija u zemljama tzv. poreznog raja.

Iz Shakirine službe za odnose s javnošću u Španjolskoj kazali su da je pjevačica sve svoje dugove podmirila lokalnim poreznim vlastima.

Izvijestili su da će Shakira 12. lipnja svjedočiti na sudu u gradu Esplugues de Llobregatu u pokrajini Barceloni, gdje živi s nogometašem Gerardom Piqueom i djecom.

(Hina)