Impresivno!

Znate li da su neki od vaših omiljenih celebrityja u Guinnessovoj knjizi rekorda? Evo o kome je riječ

Shakira (Foto: Getty Images) Shakira (Foto: Getty Images) Getty Images 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Shakira (Foto: Getty Images) Dwayne Johnson (FOTO: Profimedia) Ellen DeGeneres (Foto: Profimedia) +0 Robert Downey Jr. (Foto: Getty) Galerija

Shakira, Hilary Clinton, Ozzy Osbourne, Metallica...

Iako se možda na prvu ponekad njihovi poslovi čine jednostavni, oni od onoga što rade uvijek pokušavaju izvući najbolje što mogu. Mnogi celebrityji su tako završili u Guinessovoj knjizi rekorda, a mi vam donosimo pjevačice, glumce, voditelje i političare koji su tijekom svog djelovanja srušili pokoji rekord i upisali se u prestižnu knjigu.

Pogledaj i ovo Shakira - 1 "Postoji razlog zašto sam loša..." Znate li čime se Shakira bavila prije pjevanja? Otkupila je sva prava projekta na kojem je radila, a i danas se srami uloge koju je tumačila

Shakira - Pjevačica ima više certifikata, rekorde je rušila tri puta. Ima najprodavaniji album na španjolskom, najprodavaniji singl i prva je osoba koja je dosegla broj od 100 milijuna lajkova na Facebooku.

Shakira (Foto: Getty Images) Shakira (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Hilary Clinton - Tijekom 2016. godine Clinton je bila najtraženija žena na Internetu. S trona je srušila Lady Gagu.

Shakira (Foto: Getty Images) Shakira (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Ozzy Osbourne - Glazbenik je poveo najduži i najglasniji vrisak na svijetu. 52 tisuće ljudi vrištalo je s njim na Dodger Stadiumu.

Ellen DeGeneres (Foto: Profimedia) Ellen DeGeneres (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Dwayne Johnson - Iznenadili biste se, no ovaj snagator drži rekord kao čovjek koji je snimio 105 selfieja u tri minute.

Metallica - Bend drži rekord kao prvi bend koji je bio na turneji na svih sedam kontinenata. Svirali su čak i na Antarktici, a u publici im je bilo sedmero ljudi.

Ellen DeGeneres - Fotografija poznate voditeljice retweetana je čak 3,3 milijuna puta. Radi se o legendarnom selfieju s dodjele Oscara.

Dwayne Johnson (FOTO: Profimedia) Dwayne Johnson (FOTO: Profimedia)

Eminem - Oborio je rekord za najviše izgovorenih riječ u singlu. Radi se o pjesmu "Rap God". U šest minuta i četiri sekunde Eminem je izgovorio 1560 riječi, u prosjeku 4,28 riječi u sekundi.

Robert Downey Jr. - Iako nije sam oborio rekord, bio je inspiracija. Naime, obožavatelje u Kini inspirirao je za potpisivanje 5339 potpisa na rođendanskoj čestitci.

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene