Shakira, Hilary Clinton, Ozzy Osbourne, Metallica...

Galerija


Iako se možda na prvu ponekad njihovi poslovi čine jednostavni, oni od onoga što rade uvijek pokušavaju izvući najbolje što mogu. Mnogi celebrityji su tako završili u Guinessovoj knjizi rekorda, a mi vam donosimo pjevačice, glumce, voditelje i političare koji su tijekom svog djelovanja srušili pokoji rekord i upisali se u prestižnu knjigu.

Vezani članci Ellen DeGeneres i Portia de Rossi Bila je omiljeno TV lice, sad se suočava s teškim padom u karijeri, a šuška se i da ima problema sa ženom Slika nije dostupna 120 znanstevnika i 300 znatiželjnih pingvina!

Shakira - Pjevačica ima više certifikata, rekorde je rušila tri puta. Ima najprodavaniji album na španjolskom, najprodavaniji singl i prva je osoba koja je dosegla broj od 100 milijuna lajkova na Facebooku.

Shakira (Foto: Getty Images)
Shakira (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Hilary Clinton - Tijekom 2016. godine Clinton je bila najtraženija žena na Internetu. S trona je srušila Lady Gagu.

Shakira (Foto: Getty Images)
Shakira (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Ozzy Osbourne - Glazbenik je poveo najduži i najglasniji vrisak na svijetu. 52 tisuće ljudi vrištalo je s njim na Dodger Stadiumu.

Shakira (Foto: Getty Images)
Ellen DeGeneres (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Dwayne Johnson - Iznenadili biste se, no ovaj snagator drži rekord kao čovjek koji je snimio 105 selfieja u tri minute.

Metallica - Bend drži rekord kao prvi bend koji je bio na turneji na svih sedam kontinenata. Svirali su čak i na Antarktici, a u publici im je bilo sedmero ljudi.

Ellen DeGeneres - Fotografija poznate voditeljice retweetana je čak 3,3 milijuna puta. Radi se o legendarnom selfieju s dodjele Oscara.

Shakira (Foto: Getty Images)
Dwayne Johnson (FOTO: Profimedia)

Eminem - Oborio je rekord za najviše izgovorenih riječ u singlu. Radi se o pjesmu "Rap God". U šest minuta i četiri sekunde Eminem je izgovorio 1560 riječi, u prosjeku 4,28 riječi u sekundi.

Robert Downey Jr. - Iako nije sam oborio rekord, bio je inspiracija. Naime, obožavatelje u Kini inspirirao je za potpisivanje 5339 potpisa na rođendanskoj čestitci.