O nastupu Shakire na ovogodišnjem Super Bowlu ne prestaje se pričati.

Galerija


Jennifer Lopez i Shakiri pripala je čast da nastupe na ovogodišnjem Super Bowlu, jednom od najpopularnijih sportskih događanja u SAD-u, a o njihovim se vatrenim nastupima ne prestaje pričati.

Vezani članci Shakira Dugo je nije bilo: Vatrena Kolumbijka pohvalila se badićem, no svu je pažnju ukrala njezina bujna pozadina Hafþór Júlíus Björnsson i Kelsey Henson - 5 Veličina nije bitna: Ovi slavni parovi ne obaziru se na razlike u centimetrima

Svaki je detalj pomno proučen, a mnogima je zapeo za oko i dio Shakirina nastupa u kojem plazi jezik u kameru. Radi se zapravo o momentu iz arapske kulture, takozvanoj zaghrouti, čime se izražava sreća i slavlje, a može se vidjeti i na nekim karnevalima u Latinskoj Americi. Slavnoj pjevačici toga nije nedostajalo jer je uz sve slavila i svoj 43. rođendan, no ipak, mnoge je to začudilo pa su se društvenim mrežama proširili različiti komentari.

"Ono kad ti ponestane argumenata u raspravi", "Kako je brza", "Sigurna sam da je znala da će ovo postati meme", "Čekali smo ovo", "Ovo je vrh", komentirali su korisnici društvenih mreža.

To je nije prvi put da je u svoj nastup uključila element kulture s Bliskog istoka kojim zna začiniti svoje koreografije.

Brad Pitt javno ismijao Meghan i Harryja, pogledajte kako su reagirali Kate i William, koji su sve slušali iz publike