Shakira i Gerard Pique upoznali su se 2010. godine na snimanju spota za njezinu pjesmu "Waka Waka (This Time for Africa)".

Galerija


Davis Cup u Madridu nedavno nisu propustili ni Shakira i njezin Gerard Piqué.

Vezani članci Hafþór Júlíus Björnsson i Kelsey Henson - 5 Veličina nije bitna: Ovi slavni parovi ne obaziru se na razlike u centimetrima Slika nije dostupna Pripijene traperice za slavnu guzu: Svoju dragu nije ispuštao iz ruku

Naravno, jedan od najpoznatijih parova današnjice nije mogao proći neopaženo na tribinama na kojima je izmjenjivao nježnosti i zaljubljene poglede.

Podsjetimo, Shakira je 10 godina mlađeg ljepotana upoznala na snimanju spota za njezinu pjesmu "Waka Waka (This Time for Africa)", koja je bila navijačka himna Svjetskog nogometnog prvenstva 2010. godine. Sin Milan rođen je 2013. godine, a Sasha 2015. godine.

Par se nije vjenčao, a neko se vrijeme šuškalo da im u braku ne cvjetaju ruže te da mlađahni nogometaš čak vara majku svoje djece.

Ipak, plavooki sportaš nekoliko je puta istaknuo kako je ona žena njegova života te da je to znao od prvog trenutka kada ju je ugledao.

Među navodnim ljubavnicama nogometaša spominjala se i manekenka te bivša djevojka Leonarda DiCaprija Bar Refaeli, no sve je ostalo na glasinama koje su brzo u potpunosti utihnule.

No glasina o nevjeri nije ostala pošteđena ni sama kolumbijska pjevačica. Za nju se šuškalo da je bivšeg zaručnika posljednjih mjeseci varala s Gerardom.

Riječ je o Antoniju de la Rui, sinu bivšeg argentinskog predsjednika Fernanda de la Rue i odvjetniku, s kojim je provela 10 godina. Međutim, prekid nije bilo lijep jer ju je Antonio tužio za poveći iznos novca tvrdeći kako je pridonio stvaranju brenda "Shakira". Tužba je naknadno odbačena.

Milan Popović oglasio se u vezi nepravomoćne presude: "Ovdje se ne radi o oduzimanju djeteta"