Izmjenjivali nježnosti

Šuškalo se da ju vara, no 10 godina starija pjevačica plavookog ljepotana i dalje gleda ludo zaljubljeno

Shakira i Gerard Piqué (Foto: Instagram) Shakira i Gerard Piqué (Foto: Instagram) instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Shakira i Gerard Piqué (Foto: Instagram) Shakira i Gerard Piqué (Foto: Instagram) Shakira i Gerard Piqué (Foto: Profimedia) Shakira i Gerard Pique (Foto: AFP) Bar Refaeli (Foto: Profimedia) +0 Bar Refaeli (Foto: Instagram) Galerija

Shakira i Gerard Pique upoznali su se 2010. godine na snimanju spota za njezinu pjesmu "Waka Waka (This Time for Africa)".

Davis Cup u Madridu nedavno nisu propustili ni Shakira i njezin Gerard Piqué.

Pogledaj i ovo Shakira i sinovi - 8 Super mama! Dok svi bruje o tome koga ljubi, Shakira je odlučila sinovima ispuniti želju i odvesti ih na izlet u kojem su očigledno uživali!

Naravno, jedan od najpoznatijih parova današnjice nije mogao proći neopaženo na tribinama na kojima je izmjenjivao nježnosti i zaljubljene poglede.

Podsjetimo, Shakira je 10 godina mlađeg ljepotana upoznala na snimanju spota za njezinu pjesmu "Waka Waka (This Time for Africa)", koja je bila navijačka himna Svjetskog nogometnog prvenstva 2010. godine. Sin Milan rođen je 2013. godine, a Sasha 2015. godine.

Par se nije vjenčao, a neko se vrijeme šuškalo da im u braku ne cvjetaju ruže te da mlađahni nogometaš čak vara majku svoje djece.

Ipak, plavooki sportaš nekoliko je puta istaknuo kako je ona žena njegova života te da je to znao od prvog trenutka kada ju je ugledao.

Među navodnim ljubavnicama nogometaša spominjala se i manekenka te bivša djevojka Leonarda DiCaprija Bar Refaeli, no sve je ostalo na glasinama koje su brzo u potpunosti utihnule.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gerard Piqué (@3gerardpique) on

No glasina o nevjeri nije ostala pošteđena ni sama kolumbijska pjevačica. Za nju se šuškalo da je bivšeg zaručnika posljednjih mjeseci varala s Gerardom.

Riječ je o Antoniju de la Rui, sinu bivšeg argentinskog predsjednika Fernanda de la Rue i odvjetniku, s kojim je provela 10 godina. Međutim, prekid nije bilo lijep jer ju je Antonio tužio za poveći iznos novca tvrdeći kako je pridonio stvaranju brenda "Shakira". Tužba je naknadno odbačena.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene