Zdenka i njezin suprug Zdravko Žunić nisu bili niti na vjenčanju u Istri niti na bajkovitoj svečanosti u Beogradu.


I dok svi pričaju o bajnom vjenčanju kojeg su imali Severina i Igor, njezina sestra ne odobrava njezino ponašanje. Naime, Zdenka i njezin suprug Zdravko Žunić nisu bili niti na vjenčanju u Istri niti na bajkovitoj svečanosti u Beogradu.

Vezani članci Igor Kojić Dobro raspoloženi Igor Kojić nakon dugo vremena snimljen u Zagrebu, njegov se dolazak poklopio i s važnim datumom za Severinu Tomislav Voštinić Oglasio se vinar kojeg srpski mediji povezuju sa Severinom, ovako je reagirao na pitanje o odnosu s pjevačicom

'Iz pijeteta prema svojim rođacima i prijateljima, poginulim hrvatskim braniteljima i poštujući marijanski katolički moral, ne odobravamo ovaj estradni cirkus', rekla je Zdenka za Slobodnu Dalmaciju.

Prve Severinine izjave nakon svadbe

'Ne podržavamo sve ovo, Srbi su nad nama vodili oružani rat, ugnjetavali nas 50 godina, a sada vode psihološki. Moja sestra odgojena je u hrvatskoj i moralnoj, rimokatoličkoj obitelji, od oca Hrvata i majke Hrvatice, ali je njezin život preuzela menadžerska mašinerija. Ona ima planetarnu slavu , ali sigurno ima tužan život. Molim se za njezino zdravlje i sreću', dodala je Severinina sestra Zdenka.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook