Severinin glasnogovornik Davor Grgin oglasio se na temu njezine selidbe u Ivanić-Grad, o čemu su se raspisali srpski mediji.

Galerija


Nastavno na vijest koju su objavili srpski mediji da se Severina seli na luksuzno imanje vinara Tomislava Voštinića u okolicu Ivanić-Grada, javio nam se njezin tim, koji je te navode jasno i oštro demantirao.

Vezani članci Severina - 1 Nakon napisa srpskih medija o vezi s vinarom Severina se oglasila pa otkrila tko joj čuva leđa Tomislav Voštinić Oglasio se vinar kojeg srpski mediji povezuju sa Severinom, ovako je reagirao na pitanje o odnosu s pjevačicom

"Oštro se ograđujemo od potpuno izmišljenog odnosa, kao i cijelog teksta, koji po ne znamo koji put i iz kojih razloga i u čijem interesu – izmišljaju srpski tabloidi. Stoga, jedino što možemo reći jest da su ovo potpune izmišljotine. Izmišljenu vezu demantirali smo kod njezine prve objave i gospodin Voštinić i mi", izjavio nam je Severinin glasnogovornik Davor Grgin.

Naime, srpski Alo! objavio je vijest da im je izvor blizak pjevačici potvrdio vijest o njezinoj selidbi, a nju je baš kao i Severinin tim, negirao i sam Tomislav Voštinić za 24 sata.

"Nije istina da se Severina seli kod mene", izjavio je kratko Tomislav.

Sve to se događa usred nagađanja i glasina o problemima u braku Severine i 15 godina mlađeg Igora Kojića, za kojeg se udala 2015. godine.

O tome se šuška već gotovo godinu dana, koliko se dugo navodno i nisu vidjeli otkako se ona iz Beograda vratila u Zagreb. Dodatne glasine potaknuo je i njihov posljednji potez na društvenim mrežama kada su obrisali posljednje objavljene zajedničke fotografije koje su objavili prošlog ljeta.

Sunčala se u badiću kojeg kao da pola fali, dežurnim paparazzima nikako nije mogao promaknuti taj neobični kroj

Seksi videom odgovorila na provokacije bivše supruge svog novog dečka, on je od nje mlađi "samo" 22 godine