200.000 pregleda

Severinin video postao senzacija na Instagramu: Pogledajte dirljivi trenutak o kojem svi pričaju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina Kojić u subotu je zagrebačkoj publici priredila pravi koncertni spektakl, a sada je na njezinom Instagramu osvanuo video na kojem možete vidjeti najemotivniju izvedbu večeri.

Subotnji koncert Severine Kojić u Zagrebu zapalio je zagrebačku Arenu, a ni u nedjelju se o njemu ne prestaje pričati. Severina je priredila pravi zabavljački spektakl na koji je rijetko tko ostao ravnodušan. Dva i pol sata glazbe i plesa, pokoja molitva i emocije koje su prštale iz naše pjevačice zagarantirale su show kakav se rijetko pamti. 

Pogledaj i ovo showbuzz Koliko emocija Severina stanovnicima Banovine poslala poruku pa mnoge rasplakala, ali i dobila reakcije divljenja

Nakon sage oko borbe za skrbništvo nad Severininim sinom Aleksandrom, koji trenutno prema nepravomoćnoj odluci suda živi s Milanom Popovićem, pjevačica je nekoliko puta javno progovorila o tome kako se osjeća i što o svemu misli, pa tako nije propustila ni na svom koncertu, ponesena emocijama, zapjevati pjesmu "Rođeno moje" koju je posvetila djeci i svim majkama. 

Tako je na svom Instagramu pjevačica objavila video koncertne izvedbe te emotivne pjesme i u rekordnom roku sakupila više od 200.000 pregleda. Očekivano, u komentarima su joj obožavatelji pisali poruke pune podrške. 

"Rođeno moje, Arena Zagreb. Za svu našu dicu... I za sve majke", napisala je u opisu videa.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Za svu našu dicu... I za sve majke ❤️ #rodjenomoje #themagictour #arenazagreb #zagreb #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

Objavu dijeli Severina Kojic (@severina)

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene