Severina je zablistala u posebnim odjevnim kombinacijama na ovogodišnjem posebnom izdanju koncerta "Želim život" Zaklade Ana Rukavina na kojem je bila gošća uz Petra Grašu.

Galerija Severina, Koncert Želim život Severina, Koncert Želim život Severina, Koncert Želim život +25 Severina, Koncert Želim život

Severina i Petar Grašo glavne su i jedine zvijezde ovogodišnjeg koncerta "Želim život" Zaklade Ana Rukavina koji se odvijao u nešto drugačijem izdanju i u kojem smo imali priliku uživati iz topline svojih domova u programu Nove TV i na njezinim platformama.

Bez obzira na to što pred sobom nisu vidjeli tisuće ljudi u publici na što su navikli i Petar i Severina su se potrudili da zablistaju, a naročito pjevačica.

 

Severina je promijenila nekoliko odjevnih kombinacija u kojima nas je ostavila bez daha. U ljubičastoj šljokičastoj haljini s dubokim prorezom pokazala je duge noge, a nepogrešivim odabirom crne duge haljine koja je također imala prorez donijela je dašak holivudskog glamura.

Ništa manje dobro nije joj stajalo ni klasično crno odijelo ispod kojeg nije ništa nosila, baš kao ni otkačena kombinacija crnih lakiranih hlača i bijelog sakoa s plavim i ružičastim detaljima.

Kao i prethodnih godina, cilj ove akcije je prikupljanje sredstava za daljnje širenje Hrvatskog registra dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica te stručno usavršavanje mladih liječnika na području hematologije i drugih srodnih specijalizacija.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju