Doza elegancije i seksepila

Odijelo ispod kojeg nije nosila ništa i haljine s prorezom, pogledajte Severinine nepogrešive odjevne kombinacije

Severina Severina PR 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Severina, Koncert Želim život Severina, Koncert Želim život Severina, Koncert Želim život Severina, Koncert Želim život Severina Severina Severina Severina Severina Severina +17 Severina Galerija

Severina je zablistala u posebnim odjevnim kombinacijama na ovogodišnjem posebnom izdanju koncerta "Želim život" Zaklade Ana Rukavina na kojem je bila gošća uz Petra Grašu.

Severina i Petar Grašo glavne su i jedine zvijezde ovogodišnjeg koncerta "Želim život" Zaklade Ana Rukavina koji se odvijao u nešto drugačijem izdanju i u kojem smo imali priliku uživati iz topline svojih domova u programu Nove TV i na njezinim platformama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Bez obzira na to što pred sobom nisu vidjeli tisuće ljudi u publici na što su navikli i Petar i Severina su se potrudili da zablistaju, a naročito pjevačica.

 

Severina je promijenila nekoliko odjevnih kombinacija u kojima nas je ostavila bez daha. U ljubičastoj šljokičastoj haljini s dubokim prorezom pokazala je duge noge, a nepogrešivim odabirom crne duge haljine koja je također imala prorez donijela je dašak holivudskog glamura.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Ništa manje dobro nije joj stajalo ni klasično crno odijelo ispod kojeg nije ništa nosila, baš kao ni otkačena kombinacija crnih lakiranih hlača i bijelog sakoa s plavim i ružičastim detaljima.

Kao i prethodnih godina, cilj ove akcije je prikupljanje sredstava za daljnje širenje Hrvatskog registra dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica te stručno usavršavanje mladih liječnika na području hematologije i drugih srodnih specijalizacija.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene