pripreme u tijeku

Što se to sprema? Cure detalji proslave Severinina velikog dana, očekuje se tulum o kojem će se danima pričati!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina će za nekoliko dana proslaviti 50. rođendan, a kako se čini, u pripremi je jedan od najvećih tuluma godine.

Pjevačica Severina će 21. travnja proslaviti okrugli, 50. rođendan, a za taj dan planira tulum za pamćenje. Proslava će se održati u jednom popularnom zagrebačkom klubu, a Gloria piše kako se njezini prijatelji i suradnici već pripremaju za veliki party.

Pogledaj i ovo Severina i majka Ana "Rasplače me!" Severinina mama dirnula je sve čestitkom koju joj je uputila za rođendan, na njezine riječi teško je ostati ravnodušan

Severina je pozivnicu navodno već poslala gotovo cijeloj estradi te mnoge njezine kolegice već traže odjevnu kombinaciju u kojoj će se pojaviti na proslavi. Na tulumu će sigurno biti njezine najbliže prijateljice, poput Vedrane Vasić, no točan popis uzvanika još nije poznat.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Severina je 2011. godine u jednom zagrebačkom restoranu slavila 39. rođendan s oko 200 uzvanika, među kojima su bila najpoznatija imena domaće scene. S njom su onda tulumarili Haris Džinović, Petar Grašo, Jole, Dimitrije Popović, Luka Nižetić i mnogi drugi, a očekuje se kako će ovogodišnji tulum biti još veći.

O njezinu rođendanu sigurno će se još danima pričati, a Severina je obožavatelje ovih dana iznenadila novom poslasticom, pjesmom "Fališ mi", koju je objavila u suradnji s bugarskom zvijezdom Azisom.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Čuljak, Ivan Jarnec Ivana Čuljak, Ivan Jarnec Ivana Čuljak, Ivan Jarnec Ivana Čuljak, Ivan Jarnec +13 Ivana Čuljak, Ivan Jarnec Celebrity Maja Šuput prigovorila slastičarki Ivani Čuljak jer joj nije donijela kolače, ali njezin odgovor nije očekivala!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene