Dobrodošao u klub

Severina - nema mjesta modnim pogreškama

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jučer je u Sarajevu u hotelu Holiday Inn glazbena zvijezda Severina najavila nastavak uspješne turneje „Dobrodošao u klub“ i druženje sa sarajevskom publikom zakazala 12.10.2013. u Zetri.

Puna dva sata publika će uživati u glazbenim hitovima Severine te nezaboravnom glazbeno - vizualnom izdanju najveće pjevačke zvijezde u regiji.

Pogledaj i ovo Severina i majka Ana "Rasplače me!" Severinina mama dirnula je sve čestitkom koju joj je uputila za rođendan, na njezine riječi teško je ostati ravnodušan

Umjetnički voditelj i redatelj spektakla Tomaž Pandur uspio je u svom naumu da Severinu transformira u iskonsku glazbenu divu, koja će svoju publiku oduševiti svakim izlaskom na scenu, dok će raskošni kostimi Marka Mitanovskog dodatno naglasiti njenu karizmu i magnetnu privlačnost.

Modno nepogrešiva Severina ovaj put odjenula je haljinu S dress by Lana Biondić, Tom Ford cipele i Givenchy torbu.

>>  Severina: 'Čestitam Europi što je primila Hrvatsku!'

Koreograf Anže Škrube i njegov plesni ansambl Maestro, majstori su svjetskih pozornica, čija će plesna virtuoznost zasigurno impresionirati i sarajevsku publiku, pogotovo sa zahtjevnim, ponekad i akrobatskim plesnim točkama.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene