Severina je stigla u Beograd kako bi se pobrinula za posljednje detalje svadbe koja je očekuje sa Igorom Kojićem.


Iako je svadba zakazana za nedjelju, slavlje je već počelo, a ispred kuće Dragana Kojića Kebe stigli su novinari, ali i trubači. Kao pravi domaćin, poznati glazbenik je izašao pred svoj dom te okitio trubače i novinare rakijom i novcem. Trubači su svirali omiljene Severinine pjesme, a sve je snimio srpski Kurir.

Vezani članci Severina i Igor Kojić - 4 Igor Kojić suprugu Severinu nije spomenuo već mjesecima, a sada je na Instagramu posvetio objavu drugoj ženi Severina Severina se javila na Instagramu prvi put nakon glasina da je Igor iselio iz njezina stana, pokazala je gdje se trenutno nalazi

Osoblje hotela u kojem će se održati svadba potpisalo je ugovore o čuvanju privatnosti para, a na dan svadbe mobiteli će im biti oduzeti. Sve za Severinu i Igora Kojića., piše Blic. Cijeli tim profesionalaca angažiran je da pripremi hotel i dekorira salu, no unatoč tome slavna perfekcionistica sve želi imati pod kontrolom.

Severina uz najbolju prijateljicu slavila djevojačku večer

Stoga juri po cijeli dan od hotela do Kojićevih, ali i po cijelom Beogradu. 'Stalo joj da sve bude savršeno i da taj dan pamti kao najljepši do kraja života. Također, želi da se svaki uzvanik osjeća posebno i ima privatnost, pa su tako i konobari, kao i cijelo osoblje hotela, dobili zabranu upotrebe mobitela, izjavio je izvor blizak paru.

Severinina svadba pod policijskim osiguranjem?

O svadbi je osoblju hotela zabranjeno pričati čak i sa vlastitim obiteljima. 'Svi smo potpisali ugovore o čuvanju privatnosti para i mobiteli će nam u nedjelju biti oduzeti. Vjerojatno zbog mjera predostrožnosti, da nitko ne pusti fotografiju mladenaca u javnost.

Odbrojavanje - Još pet dana do Sevkinog 'srpskog vjenčanja'

Gostima su, kako smo čuli, zabranili i da rade selfieje i stavljaju ih na društvene mreže, kako nitko ne bi mogao vidjeti kako izgleda svečana sala na dan vjenčanja', ispričao je jedan od zaposlenika hotela. U Beograd je Severina već poslala svoju glamuroznu vjenačnicu, koju potpisuje Matija Vuica, a sa njom su stigli i frizer te vizažistica.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook