Ima poseban razlog

Severina se vratila u prošlost pa izazvala lavinu reakcija, sjećate se kada je prvi put osvanula u ovom izdanju?

Severina Severina Sonja Dvornik/Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina Severina Severina +0 Severina Galerija

Severina Splićanima čestitala dan svetog Duje i to fotografijama na kojima je odjevena kao carica Priska.

Severina je na svom profilu na Instagramu objavila niz fotografija na kojima pozira odjevena u caricu Prisku kako bi Splićanima čestitala dan svetog Duje.

Pogledaj i ovo Severina i majka Ana "Rasplače me!" Severinina mama dirnula je sve čestitkom koju joj je uputila za rođendan, na njezine riječi teško je ostati ravnodušan

"Mile moje Splićanke i dragi moji Splićani, na dobro vam došla Sudamja! A naš sveti Duje, i sam mučenik, moli za Mirelu Čavajdu i njezinu obitelj, uvjerena sam u to", napisala je Severina uz fotografije koje su zapravo nastale još 2016. godine na Danima Dioklecijana u Splitu, a koje joj je dosad lajkalo i komentiralo više od deset tisuća ljudi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

"Bravo Seve", "Koji stajling", "Prekrasna si", "Ma koja Angelina Jole, ništa Anđa, samo Seve", "Rođena s krunom", "Neprolazna ljepoto", "Živjela Seve", "Koja si ti kraljica", "Božica ljepote, nema sumnje", "Zgodna, lijepa, pametna", poručili su joj obožavatelji u komentarima.

Severina je ponovno spomenula i Mirelu Čavajdu, trudnicu kojoj je u 26. tjednu trudnoće rečeno da nosi dijete s malignim tumorom na mozgu, a hrvatske bolnice odbijaju napraviti pobačaj, što je potreslo domaću javnost. Svoju javnu podršku uputila joj je i Seve na svojem Instagramu uz video isječak govora potpredsjednice SAD-a Kamale Harris u kojem govori o pravima žena i pravu na pobačaj.

 

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Tea Tairović Tea Tairović Tea Tairović Tea Tairović +11 Tea Tairović Celebrity Zaključila je da joj izgled ne donosi ništa dobro u životu, ali opaki dekolte voli pokazati dok skakuće pred svima!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene