Kakva slučajnost!

Severina se oglasila povodom smrti kraljice Elizabete pa otkrila što ju to posebno s njom veže!

Severina Severina Matea Smolčić Senčar/Instagram 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina Severina - 4 Severina Severina Vučković - 3 Severina Severina Vučković Severina Vučković Severina Severina +7 Severina - 4 Galerija

Severina se na svom profilu na Instagramu oglasila povodom smrti kraljice Elizabete i podijelila znakovitu objavu.

Vijest o smrti britanske kraljice Elizabete rastužila je njezine brojne obožavatelje, ne samo u Velikoj Britaniji već i van njenih granica, a ravnodušna nije ostala ni Severina koja se oglasila na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Severina i majka Ana "Rasplače me!" Severinina mama dirnula je sve čestitkom koju joj je uputila za rođendan, na njezine riječi teško je ostati ravnodušan

Ona je na svom profilu na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira odjevena u crvene hlače i bijelu majicu s natpisom "Bože čuvaj kraljicu", dok iznad glave drži zlatnu krunu, a i citirala je kraljične riječi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

"Izjavljujem pred svima vama da ću cijeli svoj život, bio on dug ili kratak, posvetiti tome da vam služim. Njezino Veličanstvo Kraljica", napisala je Severina i dodala hešteg "sve mi rođene 21.04. podsjetivši da ona i pokojna Elizabeta dijele datum rođenja.

"Preslatka si Seve", "Ljepotica", "Sve posebne dame", "Kraljica je kraljica, počivala u miru", "Isto ste rođene", "Baš si kraljica", "Kraljica i Severina, obje velike žene", poručili su joj obožavatelji u komentarima.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry Princ Harry Princ Harry Princ Harry - 2 +13 Princ Harry - 1 Celebrity Princ Harry prvi je napustio Balmoral, a nježni potez u zračnoj luci od njega nitko nije očekivao!

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Snježana Mehun i Nives Ivanković Snježana Mehun i Nives Ivanković Snježana Mehun Snježana Mehun +5 Snježana Mehun Nekad i sad Pojavile su se fotografije Snježane Mehun iz 2006. godine, u to je vrijeme ljubila mlađahnog manekena s kojim je bila i u kratkom braku

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene