Severina je prvi put progovorila o fotografijama koje su u posljednje vrijeme punile medijske stupce.

Galerija


Severina i njezina golišavost više nisu novost, ali novost je kada pjevačica progovori o tome jer posljednjih tjedana šutjela u vezi s tim.

Vezani članci Severina Severina stanovnicima Banovine poslala poruku pa mnoge rasplakala, ali i dobila reakcije divljenja Severina Sevkin koncert pomno je pratio čovjek koji joj se vratio nakon kratkog izbivanja, ali muža Igora nije bilo na vidiku

Naime, srpski mediji bili su preplavljeni njezinim fotkama iz mobitela na kojima je pjevačica kao od majke rođena. Domaći mediji ipak su djelomično poštedjeli najveću zvijezdu, a sada je svima opisala svoju reakciju kada su fotke izašle u javnost.

''Kad su izašle ove slike mene ko od majke rođene u pozi Rembrandtovih lipotica, odmah sam nazvala menadžera Tomicu i rekla mu da te fotke lipo stavi na omot CD-a jer da će se puno bolje prodavati od ovih naših obučenih. Obučena ili gola, baš sam dobra ženska'', kazala je Seve za magazin Appeal.

A kako bi sve lakše podnijela, Sevka se drži jednog starog savjeta. ''Najbolji savjet dao mi je moj dida: 'Triba se rugati sa životom i nikad ga ne shvatiti ozbiljno...' I često se toga sjetim. Čak i s ovim golim slikama mene, rugam se životu ili se on ruga sa mnom... Najvažnije mi je da se ne sekiram jer se onda dobiju bore'', otkrila je.

Nekada je bila prvi dekolte među navijačicama i tiha patnja svakog frajera, a danas ne sliči na sebe

Progovorila o predrasudama: "70-ih su ljudi praktički hodali goli, a danas je moderno biti konzervativan''