Spektakl u Vodicama

Seve pažnju plijenila neobičnim outfitom, a sve su oči bile uprte i u dvije talentirane ljepotice

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je u petak nastupila na CMC festivalu u Vodicama gdje joj je uručena nagrada za izvođača godine.

Na oduševljenje brojnih obožavatelja headliner ovogodišnjeg CMC festivala u Vodicama je Severina koja je u petak održala veliki koncert, a uručeno joj je i priznanje za najboljeg izvođača godine.

Pogledaj i ovo Severina - 3 "Izgleda bolje nego ja s 33!" Severina na svojoj zabavi zaplesala uz hit Lepe Brene, pogledajte video koji se širi društvenim mrežama: "Hahah, opletiii!"

Pjevačica je pjevala svoje najveće hitove kao što su ''Uno momento'', ''Tarapana'', ''Djevojka sa sela'', a tijekom izvedbe pjesme ''Imaš pravo'' emocije nije mogla sakriti.

Osim nje pažnju su na pozornici također plijenile i zvijezde showa ''Ples sa zvijezdama'', talentirane ljepotice Helena Janjušević i Valentina Walme, koje su u spomenutoj emisije bile plesne partnerice Damiru Kedži i Davoru Gariću.

CMC festival najveća glazbena imena okuplja već 11. godinu zaredom.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Irina Shayk (Foto: Profimedia) Irina Shayk (Foto: Profimedia) Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Irina Shayk (Foto: Profimedia) +8 Bradley Cooper, Irina Shayk (Foto: Profimedia) Celebrity Evo kamo se ruska ljepotica zaputila nakon što je okončala vezu s partnerom za kojeg se šuškalo da ju vara!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene