Nakon što se pridružila kampanji za spas Agrokora, Severina se našla na meti negativnih komentara koje je obrisala, a njezin menadžer objasnio nam je i zašto.


Na krizu koja trese Agrokor sinoć se odlučila osvrnuti i Severina. Pjevačica je na svom Instagramu objavila fotografiju na kojoj uz punu košaru namirnica pozira uz djelatnice Konzuma i izazvala lavinu komentara na društvenim mrežama. "Konzum, navijam za vas i za sve ove prekrasne žene... Spasimo Agrokor zajedno!", poručila je Severina.

Vezani članci Martina Vuletić (Foto: Instagram) Uz Severinu pred zagrebačku publiku izaći će i ova prelijepa plesačica kojoj je teško odoljeti Severina (Foto: Matija Habljak/PIXSELL) Sud se oglasio o Severininom slučaju: "Sudovi ne otimaju djecu, stvaranje atmosfere linča nije dopustivo"

Njezina objava u kratkom roku zaradila je više od 22 tisuće lajkova, ali i mnoštvo komentara. Doduše, oni na njezinom Instagramu više nisu vidljivi s obzirom na to da ih je pjevačica odlučila sakriti. No vidljivi su itekako na ostalim društvenim platformama od kojih Severinin potez ne može pobjeći. Svoj gnjev korisnici društvenih mreža iskazali su putem Twittera.

"Korištenje radnica Konzuma (uz "bogate i slavne") za slanje poruke #SpasimoAgrokorZajedno novo je dno u cijeloj priči", poručio je jedan ogorčeni korisnik. Drugi je pak upozorio da "borba za blagajnice nije borba za blagajnice nego borba za Gazdu". Ovim potezom Severina podršku nije pružila samo radnicama već i svojoj dugogodišnjoj bliskoj prijateljici Ivi Balent, kćeri Ivice Todorića.

"Ova Instagram 'spasimo Agrokor' akcija mi je toliko odbojna da nisam siguran jesam li išta odvratnije i licemjernije vidio", prokomentirao je još jedan nezadovoljan tviteraš.

No da ne bude sve tako crno bilo je i onih koji su Severinu zbog ovog poteza nahvalili, ali i prozvali "ikonom" i "inspiracijom". Komentar cijele situacije zatražili smo i od Severine. Ona je bila nedostupna za komentare, ali nam se u njeno ime javio menadžer Tomislav Petrović.

"Severina je podržala radnice Konzuma da zadrže svoj posao, kao što je i do sada podržavala i zaštitu ugroženih prava mnogih drugih: nezaposlenih, sindikata, radnica Kamenskog, LGBT zajednica, žena...To nema nikakve veze s njenim osobnim prijateljstvima kao što su na žalost bili česti komentari pa su zato i izbrisani", rekao je za Dnevnik.hr Severinin menadžer.