Severina je objavila video u kojem je obožavateljima pokazala kako pjesma "Ja samo pjevam" zvuči u izvedbi njenog svekra Dragana Kojića Kebe.

Galerija


Severina je na svom profilu na Instagramu objavila zanimljiv video u kojem njezin svekar Dragan Kojić Keba izvodi jednu od njenih starijih pjesama.

Vezani članci Severina - 1 Severina objavila nikad viđene fotke iz Splita, imala je specijalan razlog, a brzo je prikupila i više od 14.000 lajkova Severina i Draga Kojić Keba (Foto: Instagram) Keba napokon progovorio o odnosu Severine i Igora, nije bio nimalo raspoložen: ''Odrasli su ljudi''

Točnije, pjesmu "Ja samo pjevam" iz davne 1999. godine, koju publika na koncertima i  dan danas obožava.

"Izvini svekre, ali znaš ti možda neku moju pjesmu otpjevat?", pita Severina Dragana na početku videa, na što joj je on odgovorio da zna sve njezine pjesme i dodao da ih pogotovo zna sve "unakaziti". 

"Ovu pjesmu sam napisala i otpjevala 1999 godine. 20 godina poslije... Moj sveki, najbolji na svijetu", napisala je Severina uz objavljeni video i pohvalila se kako ima najboljeg svekra.

Kebina izvedba Severinine pjesme oduševila je njene obožavatelje. 

"Verzija pjesme je ekstra, svaka čast kako je otpjevao", "Predivno", "Kakav angažman", "Dobro je i imat u obitelji nekog da se razumije u glazbu kao i ti", samo su neki od komentara. 

Meghan Markle ponudili čak 6 milijuna dolara za povratak u seriju koja ju je proslavila: Vraća li se Rachel Zane?

Želi ga svaka Hrvatica, ali on ima jasne kriterije: ''Moja djevojka trebala bi biti ženstvena i atraktivna''

Tisuće uplakanih ljudi na pogrebu Ive Gregurevića, mještani se od njega oprostili na poseban način