Stari kao vino!

Seve se pohvalila još jednom rajskom fotkom, pažnju ukrali zanimljiv badić i figura dovedena do savršenstva!

Severina Severina DNEVNIK.hr 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Severina Galerija

Severina se posljednjih dana na oduševljenje svojih obožavatelja prisjeća odmora na Maldivima, a ovoga puta je objavila fotku u badiću.

Severina se posljednjih dana na Instagramu prisjeća odmora na Maldivima, a svakom novom fotografijom oduševi hordu svojih pratitelja. Ovoga je puta objavila fotku na kojoj pozira u badiću neobična kroja, a koji je istaknuo njezinu savršenu figuru.

Pogledaj i ovo Severina - 1 "Da ju nisam vidjela uživo..." Prezgodna Seve javila se iz grada koji ju je čekao devet godina, svi su odmah primijetili isto: "Ma daj više, čime se hrani? Tako treba izgledati žena!"

"Wow, "Super", "Samo pozitivne vibracije", samo su neki od komentara njezinih oduševljenih pratitelja. U tek pet minuta dobila je preko dvije tisuće lajkova na fotografiju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Dan ranije Severina je objavila fotku također s Maldiva, a obožavatelji su joj poručili da je predivna te da je uživo još i ljepša.

Severina je inače u posljednje vrijeme pažnju privukla i zagrljajima s kolegom i prijateljem Filipom Miletićem, a počelo se šuškati o njihovoj vezi jer su nerazdvojni. S Miletićem je često u društvu nakon razvoda od Igora Kojića, no oboje o svemu mudro šute.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo - 6 Petar Grašo +0 Petar Grašo - 5 Celebrity Pojavila se nova fotka Hane i Graše, dok su neki fanovi oduševljeni, drugi pjevaču zamjeraju jednu stvar

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju David Duchovny (Foto: Profimedia) David Duchovny i Tea Leoni (Foto: AFP) David Duchovny i Tea Leoni (Foto: AFP) David Duchovny i Tea Leoni (Foto: AFP) +2 David Duchovny i Tea Leoni (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Godinama se svađao sa suprugom prije nego je priznao da je ovisan o seksu, na kraju je i kćer odlučila krenuti njegovim stopama

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene