Severina je na Instagramu objavila fotografiju s Petrom Grašom i pozvala svoje obožavatelje da sudjeluju u humanitarnoj akciji "Želim život", koju organiziraju Zaklada Ana Rukavina i Nova TV.

Galerija


Zaklada Ana Rukavina i ovog prosinca organizira hvalevrijednu humanitarnu akciju naziva "Želim život".

Vezani članci Severina na Koncertu Želim život 2015. godine Severina poslala važnu poruku uoči koncerta "Želim život", koji svi željno iščekujemo Mia Kovačić Približava se vrhunac akcije "Želim život", a kroz njega će nas voditi dobro poznato lice: "Nazovite broj koji nekome život znači"

Njoj će se pridružiti brojne zvijezde i osobe iz domaćeg javnog života, a svoje sudjelovanje na Instagramu je najavila i Severina.

"(Maturalna) večer s mojim dragim Petrom Grašom. Gledajte nas 19. prosinca na Novoj TV, pjevamo za Zakladu Ana Rukavina 'Želim život'. Već sada možete nazvati broj 060 9000 i spasiti nekome život", napisala je Severina na fotografiji na kojoj pozira s Petrom.

U crnoj elegantnoj haljini s prorezom i bijelom cvijetom istaknula je duge noge, a Petar je zablistao u crnoj kombinaciji. U komentarima su im pristigli brojni komplimenti i pohvale za odaziv akciji.

"Predivni ste", "A što ste mi lijepi", "Jedva čekam", "Predivni, jedva čekamo koncert", poručili su im obožavatelji.

Pozivom na broj 060 9000, koji je otvoren tijekom cijelog prosinca, možete podržati rad zaklade koja za cilj ima prikupljanje sredstava za daljnje širenje Hrvatskog registra dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica te stručno usavršavanje mladih liječnika u tom području.

Mnoge domaće zvijezde to su već učinile, među njima su Lu Jakelić, Nina Badrić, Mate Bulić, Mladen Grdović, Matija Vuica, Andrea Šušnjara, Vanna, Anton Đok, Pravila igre, Žanamari Perčić, Franke Batelić, Sanja Doležal i Sanja Vejnović.

Prije 16 godina snimila je vruću naslovnicu Playboya, ali mnogi se slažu da danas u 50. godini izgleda bolje nego tad