Osmijeh od uha do uha

Severina na Instagramu objavila fotografiju s Petrom Grašom pa otkrila i koji je razlog tome

Petar Grašo na setu serije Dar Mar Petar Grašo na setu serije Dar Mar DNEVNIK.hr 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo na setu serije Dar Mar Petar Grašo na setu serije Dar Mar Petar Grašo Želim Život - Pravila igre Želim Život - Matija Vuica Želim Život - Nina Badrić Želim Život - Vanna Želim Život - Mate Bulić Želim Život - Lu Jakelić Želim Život - Franka Batelić +3 Želim Život - Sanja Vejnović Galerija

Severina je na Instagramu objavila fotografiju s Petrom Grašom i pozvala svoje obožavatelje da sudjeluju u humanitarnoj akciji "Želim život", koju organiziraju Zaklada Ana Rukavina i Nova TV.

Zaklada Ana Rukavina i ovog prosinca organizira hvalevrijednu humanitarnu akciju naziva "Želim život".

Pogledaj i ovo Severina u Zadru - 24 U punom jeku! Severina nastavlja dvoransku turneju u još dva grada, na redu su Čakovec i Slavonski Brod!

Njoj će se pridružiti brojne zvijezde i osobe iz domaćeg javnog života, a svoje sudjelovanje na Instagramu je najavila i Severina.

"(Maturalna) večer s mojim dragim Petrom Grašom. Gledajte nas 19. prosinca na Novoj TV, pjevamo za Zakladu Ana Rukavina 'Želim život'. Već sada možete nazvati broj 060 9000 i spasiti nekome život", napisala je Severina na fotografiji na kojoj pozira s Petrom.

U crnoj elegantnoj haljini s prorezom i bijelom cvijetom istaknula je duge noge, a Petar je zablistao u crnoj kombinaciji. U komentarima su im pristigli brojni komplimenti i pohvale za odaziv akciji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

"Predivni ste", "A što ste mi lijepi", "Jedva čekam", "Predivni, jedva čekamo koncert", poručili su im obožavatelji.

Pozivom na broj 060 9000, koji je otvoren tijekom cijelog prosinca, možete podržati rad zaklade koja za cilj ima prikupljanje sredstava za daljnje širenje Hrvatskog registra dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica te stručno usavršavanje mladih liječnika u tom području.

Mnoge domaće zvijezde to su već učinile, među njima su Lu Jakelić, Nina Badrić, Mate Bulić, Mladen Grdović, Matija Vuica, Andrea Šušnjara, Vanna, Anton Đok, Pravila igre, Žanamari Perčić, Franke Batelić, Sanja Doležal i Sanja Vejnović.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene