otkrila i s kim uživa!

Severina u sićušnom bikiniju pokazala ubojitu figuru, zasjenila je i rajske prizore oko sebe: "Nisi realna!"

Severina na humanitarnom koncertu Želim život - 14 Severina na humanitarnom koncertu Želim život - 14 Nova TV 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Severina na humanitarnom koncertu Želim život - 14 +0 Severina na humanitarnom koncertu Želim život - 6 Galerija

Severina se na Instagramu javila s Maldiva gdje uživa u luksuznom resortu, a svojom fotografijom u bikiniju zapalila je društvenu mrežu.

Severina je na Instagramu otkrila da je ponovno pobjegla u svoj omiljeni tropski raj.

Pogledaj i ovo Severina slavi 52. rođendan! Seve otvorila dušu o svom životu: "Prestala sam čekati da bude lako, prestala sam čekati da će me netko spasiti, i zato...!''

Objavila je fotografiju s Maldiva na kojoj pozira u minijaturnom bikiniju, u kojem je pokazala zadivljujuće rezultate napornih treninga.

"Koja Victoria Secret", napisala je u opisu fotke na kojoj je svojom ubojitom figurom potpuno zasjenila prekrasan krajolik.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

"Nisi realna", "Jedna i jedina", "Savršena", "Malo je reći da izgledaš vrhunski", "Prelijepa si", "Barbika", nizali su se komplimenti ispod fotke koja je u kratkom roku skupila desetke tisuća lajkova.

S odmora se javila i u svojim pričama na Instagramu gdje je pokazala djelić luksuznog resorta Six Senses Laamu u kojem se smjestila te je otkrila i tko joj pravi društvo. Objavila je fotku bicikala sa inicijalima njezina sina i splitske fotografkinje te bliske prijateljice Sonje Dvornik, koju je označila u objavi. 

Severina često bježi na Maldive, gdje je zadnji put bila početkom godine, a tamo je vodila i bivšeg supruga Igora Kojića.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene