Pjesmu modernog i novog zvuka Severina je snimila zajedno s mladim kolegom Leonom.


Nakon što su se prva četiri singla s novog albuma sve više približila zajedničkoj brojci od 100 milijuna pregleda na YouTubeu, Severina je svoje obožavatelje, njih više od milijun i pol na društvenim mrežama, danas oduševila novim fotografijama kojima najavljuje svoj peti singl – Hazarder.

Vezani članci Severina - 1 Severina se oglasila o smrti dvoipolgodišnje curice koja je rastužila sve: "Okrutno, neshvatljivo. Jer sustav ne funkcionira" Severina Seve odala adresu svojeg splitskog doma i posvetila objavu posebnoj osobi: "Bio mi je najdraži"

Pjesmu modernog i novog zvuka snimila je zajedno s mladim kolegom Leonom, a prati ju videospot vrhunske produkcije, koji prikazuje Severinu u njezinu najboljem izdanju do sada. Posebno osmišljene stajlinge, između ostaloga, potpisuju modni giganti Balenciaga, Comme des Garçons, Dolce&Gabbana, ali i domaća dizajnerica Aleksandra Dojčinović. Premijera videospota bit će u ponedjeljak, 18. rujna, točno u podne na Severininoj stranici na Facebooku.

Glazbu i tekst i ovoga puta potpisuju Filip Miletić i Miloš Roganović, Severinini dugogodišnji suradnici i Leonovi producenti, dok je redateljsku ulogu spota Severina prvi puta dodijelila Lazaru Bogdanoviću.