Sjajna uvertira

Severina najavila iznenađenje koje će predstaviti u petak, u sve je uključen i Petar Grašo

Severina (Foto: Jelena Balić) Severina (Foto: Jelena Balić) Jelena Bali? 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Severina (Foto: Jelena Balić) Severina (Foto: Jelena Balić) Severina (Foto: Jelena Balić) +0 Severina (Foto: Jelena Balić) Galerija

Severina je na društvenim mrežama najavila izlazak nove balade 'Unaprijed gotovo' na kojoj je surađivala s Petrom Grašom

Ususret dugoočekivanom novom albumu, koji će krajem lipnja ugledati svjetlo dana, Severina je danas na svojim društvenim mrežama objavila fotografije iz videospota za pjesmu "Unaprijed gotovo", ujedno najavnog singla nadolazećeg albuma.

Pogledaj i ovo Severina i Tarik Filipović bliski su prijatelji Tarik Filipović Sevki je rođendan čestitao u svom šaljivom stilu, evo što joj je poručio uz njihovu fotografiju!

Severina (Foto: Jelena Balić) Severina (Foto: Jelena Balić) Foto: Jelena Bali?

Prekrasna balada, u kojoj će se, na veliko iznenađenje i oduševljenje obožavatelja, Severini pridružiti i Petar Grašo, najavljena je za petak, 1. lipnja, točno u podne na Severininoj stranici na Faceboku.

Pjesma "Unaprijed gotovo" sjajna je uvertira u novi, 13. po redu, album, koji je, prema riječima Severininih suradnika, najbolji u njezinoj karijeri te dostojan nasljednik albuma "Dobrodošao u klub".

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene