Severina je na društvenim mrežama najavila izlazak nove balade 'Unaprijed gotovo' na kojoj je surađivala s Petrom Grašom

Galerija


Ususret dugoočekivanom novom albumu, koji će krajem lipnja ugledati svjetlo dana, Severina je danas na svojim društvenim mrežama objavila fotografije iz videospota za pjesmu "Unaprijed gotovo", ujedno najavnog singla nadolazećeg albuma.

Severina (Foto: Jelena Balić)
Severina (Foto: Jelena Balić) Foto: Jelena Bali?

Vezani članci Petar Grašo Petar Grašo presretan je zbog prilike koju je dobio: ''Publika nedostaje, bit će to pravi vremeplov, ali nadamo se da će uskoro biti drugačije'' Mia Kovačić Mia Kovačić poziva vas na koncert koji se ne propušta: Budite uz Novu TV ove subote!

Prekrasna balada, u kojoj će se, na veliko iznenađenje i oduševljenje obožavatelja, Severini pridružiti i Petar Grašo, najavljena je za petak, 1. lipnja, točno u podne na Severininoj stranici na Faceboku.

Pjesma "Unaprijed gotovo" sjajna je uvertira u novi, 13. po redu, album, koji je, prema riječima Severininih suradnika, najbolji u njezinoj karijeri te dostojan nasljednik albuma "Dobrodošao u klub".