Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Severina Vučković priključila se velikom projektu 'Darujmo ružičasti život'.


Europa Donna, europska koalicija za borbu protiv raka dojke,  će tokom cijele 2013. provoditi čitav niz akcija i projekata kako bi pribavila sredstva za kupnju aparata za jednokratno zračenje - linearnog akceleratora, prvog takvog aparata u Hrvatskoj koji bi trebao pomoći mnogim ženama u sprečavanju i ranom otkrivanju raka dojke.

Vezani članci Slika nije dostupna Prikupljeno 1,3 mil. kuna za aparat za intraoperativno zračenje Slika nije dostupna PREVENTIVA JE NAJVAŽNIJA Jedan pregled može spasiti život

Cijelu akciju odlučila je podržati i Severina koja se zalaže za 'ružičasti život' svake žene.

>> Severina u zagrljaju nepoznatog muškarca!

Ured predsjednika Josipovića pohodilo je i mnogo drugih poznatih osoba iz javnog, društvenog i kulturnog života Hrvatske, prijatelja i suradnika udruge Europa Donna a svi oni bit će važan dio velike humanitarne revije koja će se održati 21. veljače u muzeju Mimara.

Humanitarna modna revija u muzeju Mimara samo je jedan u nizu događanja kojim će se priklupljati sredstva za kupnju linearnog akceleratora. Na reviji će sudjelovati većina najboljih hrvatskih modnih dizajnera dok bi se kao modeli trebale pojaviti mnoge poznate osobe Hrvatske, te na taj način dati svoju podršku projektima Europa Donne.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook