Definicija dame

Pogledajte fotke zbog kojih je Seve dobila više od 20 tisuća lajkova, vidi se i zašto: "Ženo, imaš neku božju ljepotu!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je na profilu na Instagramu objavila nekoliko fotografija pa svima ljepotom oduzela dah.

Severina ovih dana boravi u snježnom Sarajevu čime se pohvalila na svom profilu na Instagramu, gdje je prvo pokazala ubojite mišiće na snimanju showa za Novu godinu, a sada je s pratiteljima podijelila malo bajkovite atmosfere.

Pogledaj i ovo Severina - 3 "Izgleda bolje nego ja s 33!" Severina na svojoj zabavi zaplesala uz hit Lepe Brene, pogledajte video koji se širi društvenim mrežama: "Hahah, opletiii!"

49-godišnja Severina objavila je fotografije na kojima pozira okružena snježnim pokrivačem, a utoplila se u crnoj elegantnoj bundi, dok s lica ne skida široki osmijeh.

"To je Walter", napisala je uz objavu, inspirirana poznatim filmom "Walter brani Sarajevo":

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

"Lijepo Sarajevo, lijepa Seve", "Dama", "Kako smo slatki", "Najljepša Seve, kraljica", "Jedna jedina Seve", "Predivna", "Bože ženo, imaš neku ljepotu božju", "Woow. Kakav stajling", "Kraljica si i gotovo", "Seve, jesi za kafu", "Definicija dame", "Izgledaš fantasično", poručili su joj obožavatelji, trenutačno je od njih dobila više od 20 tisuća lajkova. 

Severina se nedavno na svojem Instagramu javila iz teretane te je pokazala kako ostaje u top-formi, a rezultati vježbanja se itekako vide.

Inače, Severinu ćemo imati priliku gledati i na ovogodišnjem koncertu Želim život Zaklade Ana Rukavina u subotu 18. prosinca.

Uz nju će pjevati i Petar Grašo, Nina Badrić, Psihomodo Pop te Sanja, Marinko i Zec, a emisiju s njihovim glazbenim nastupima moći ćete pratiti na programu Nove TV, portalu DNEVNIK.hr i stranici DNEVNIK.hr-a na Facebooku. Donosimo vam i priloge na temu rada Zaklade, izjave političkih dužnosnika te još mnogo toga.

Telefonska linija kojom možete podržati rad Zaklade Ana Rukavina otvorena je od 1. 12. do 31. 12. Pozivom na broj 060 9000 donirate 5 kuna kako biste podržali plemenitu akciju i rad Zaklade.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Sanja Doležal - 2 Sanja Doležal - 1 Sanja Doležal Sanja Doležal (Foto: Dnevnik.hr) +6 Sanja Doležal (Foto: Dnevnik.hr) Celebrity Sanja Doležal osjeća se bolje nego prije pet godina, a ne skriva ni zašto: "Zbog toga čovjek izgleda i ljepše i odmornije"

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović - 3 Danijela Martinović - 1 +0 Danijela Martinović Celebrity Opasan prorez i nikad dublji dekolte: Danijelu Martinović dugo nismo vidjeli u izazovnijem izdanju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene