žena za sva vremena

Severina u seksi rođendanskom izdanju pokazala da joj godine ne mogu ništa: "Što se mene tiče, može mi biti i stota"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je na Instagramu obilježila svoj 50. rođendan fotografijom na kojoj pozira u seksi crnoj haljini.

Pjevačica Severina oglasila se na Instagramu povodom svojeg 50. rođendana.

Pogledaj i ovo Svećenik Tomislav Lukač "kao dam sam joj ja..." Svećenik odgovorio Severini nakon što mu je odbrusila: "Saznajte istinu, jako me izvrijeđala..."

Osim što je u pričama podijelila brojne čestitke koje je dobila, objavila je i fotografiju na kojoj pozira u seksi haljini na vezanje i visokim crnim rukavicama od lateksa.

"Što se mene tiče, danas mi može biti i stota, jer je ovo prvi od mojih devet života", napisala je u opisu fotke kojom je raspametila obožavatelje.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

"Ikona", "Neponovljiva", "Žena za sva vremena", "Predivna si", "Lutko naša", "Kraljica Seve", "Top si", samo su neki od brojnih komplimenata koje je dobila uz mnoštvo rođendanskih čestitki i lijepih želja.

Severina je prema pisanju Glorije za svoj veliki dan navodno isplanirala tulum za pamćenje, a proslava bi se trebala održati u jednom popularnom zagrebačkom klubu. Pozivnice je navodno poslala gotovo cijeloj estradi, a na tulumu će sigurno biti njezine najbliže prijateljice, poput Vedrane Vasić, no točan popis uzvanika nije poznat.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Igor Mešin i Maja Šuput Igor Mešin - 2 Igor Mešin - 3 Igor Mešin +25 Igor Mešin i Maja Šuput Celebrity Igor Mešin nikad nije izgledao bolje, a evo tko je zaslužan za promjenu koju su svi primijetili: "Prezadovoljan sam"

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Loni Willison (Foto: Profimedia) Loni Willison (Foto: Profimedia) +0 Jeremy Jackson i Loni Willison (Foto: Profimedia) Nekad i sad Teško je povjerovati kako danas izgleda ova žena koja je nekad očaravala ljepotom, danas je beskućnica koju je nemoguće prepoznati!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene