Još jedan izlazak u nizu!

Severina iznenadila poznate kolege posjetom koji nisu očekivali, objavili fotke: ''Jedna i jedina Seve!''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je iznenadila glumačku ekipu predstave "Da sam ptica" u kazalištu Vidra, a mnogi su objavili zajedničke fotografije s njom.

Predstava redateljice Arije Rizvić odigrana je u zagrebačkom kazalištu Vidra, a među poznatim licima koja su bila u publici pojavila se i pjevačica Severina. U predstavi glume Tarik Filipović i Daria Lorenci, a oboje su se na društvenim mrežama pohvalili zajedničkom fotkom s jednom od najpopularnijih pjevačica ovih prostora.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daria Lorenci Flatz (@darialorenci)

Pogledaj i ovo Severina i majka Ana "Rasplače me!" Severinina mama dirnula je sve čestitkom koju joj je uputila za rođendan, na njezine riječi teško je ostati ravnodušan

"Sinoć su nam došli neki jako dragi ljudi, kolege naše.. Hvala puno na podršci. I jedna i jedina Severina! Puno hvala! Naša ptičica leti i dalje", napisala je Lorenci na Instagramu uz fotke s predstave među kojima su i one sa Severinom, koja se u kazalištu pojavila u ležernom izdanju.

"Kakva ekipa sinoć! Na predstavi 'Da sam ptica' i s gomilom emocija, osmijeha i zagrljaja nakon nje..." napisao je, između ostalog, Tarik Filipović nakon predstave.

S predstave se javila i sama Severina, a u pričama na svojem Instagramu je označila glumačku i redateljsku ekipu predstave.

Severinu su prije nekoliko tjedana fotografi ulovili u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu, u kojem je izvedena premijera popularnog baleta "Giselle", i to u društvu svoje dobre prijateljice Vedrane Vasić. Kulturna uzdizanja pjevačici očito u posljednje vrijeme pašu, a na društvenim mrežama ne skriva koliko uživa u takvim događajima.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Domenica, Alan Walme Domenica, Alan Walme Domenica, Alan Walme Domenica, Alan Walme +11 In Magazin: Domenica Žuvela - 9 Celebrity Svi bruje o neobičnom potezu naše pjevačice, pogledajte kakvi su plakati osvanuli diljem grada!

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Albina, Mario Ožbolt Albina, Mario Ožbolt Mario Ožbolt, Albina Mario Ožbolt, Albina +4 Karlo Rusan i Maja Šuput - 4 Celebrity Albina u kratkoj košuljici pokazala gole noge, a odvažila se istaknuti i dekolte, koji nije mogao proći nezapaženo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene