2008. albumom 'Zdravo Marijo' napravila je pomutnju među onima koji su smatrali da se izruguje vjeri.


Što god napravi, izgovori ili objavi nailazi na brojne reakcija. Severina zna kako izazvati komentare, bilo pozitivne, bilo negativne.

Severina u donjem rublju na pozornici: Spremni za puni gas?

Vezani članci Igor Kojić Nakon što je Severina objavila golišave fotke i video, prvi put ove godine oglasio se i Igor Kojić sa zanimljivom objavom Severina Severina ovaj sivi dan začinila fotkom u uskoj haljini, a vidljivo je da ispod nje grudnjak ne nosi

Kada je 2008. objavila album naslova 'Zdravo Marijo' mnogi su bili šokirani i optužili je za izrugivanje vjeri i vrijeđanje vjerskih osjećaja. Drugi su je pak podržavali i objašnjavali kako se radi o umjetnosti.

 

A photo posted by Severina Vučković (@severina) on

Fotografija koju je objavila na Instagramu izazvala je brojne reakcije onih koji je prate. Neki su komentari bili krajnje negativni, dok su je u drugima opravdavali i branili.

Ona zna kako se zagrijati

Još jedna fotomontaža iz radionice 'fucking_artist' prikazuje Severinu koja kleči ispred Isusa koji joj nudi trešnju. Uz fotografiju je napisala 'Volim što se volimo'.

Koliko je ova montaža šokantna ili ne, prosudite sami. Na kraju krajeva nije Seve prva koja se poigrala s vjerom. Svojevremeno Madonnu se željeli kamenovati samo zato što je oko vrata nosila krunicu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook