Natup pjevačice i OKO okupio je brojne zaljubljenike u umjetnosti, a među njima se našao i Severinin dečko Igor Kojić


Severina je oduševila sve prisutne svojim nastupom u srijedu navečer u kući za ljude i umjetnost Laubi. Slavna je pjevačica sudjelovala u performansu 'No root, no fruit' umjetnice pseudonima 'OKO', a riječ je konceptu koji upozorava na predrasude.

Vezani članci Slika nije dostupna DOMAĆI PAR NE SKRIVA SREĆU Proslavio rođendan u njezinom zagrljaju Slika nije dostupna Igor Kojić objavio video sa svadbe koji još nismo vidjeli

Iako su mnogi očekivali glazbeni nastup, Seve je u potpunoj tišini boravila u prozirnom kavezu iz kojeg se oglasila samo vriskom.

Za to vrijeme na platnu pored su se izmjenjivali radovi ove street art umjetnice koja se odlučila na suradnju sa Severinom.

Natup pjevačice i OKO okupio je brojne zaljubljenike u umjetnosti, a među njima se našao i Severinin dečko Igor Kojić. S njegovim ocem Seve će uskoro zapjevati na koncertu u Loznici.

'Da, mislim to je trebalo biti kao iznenađenje ali vjerojatno više nije', rekla je Seve.

A više nije ni iznenađenje da pjesma Uno Momento ima više od 50 milijuna pregleda na Youtubeu. Isti uspjeh možda ponovi i s novom pjesmom pod nazivom Calimero za koju će ovih dana snimiti i videospot

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook