Natup pjevačice i OKO okupio je brojne zaljubljenike u umjetnosti, a među njima se našao i Severinin dečko Igor Kojić


Severina je oduševila sve prisutne svojim nastupom u srijedu navečer u kući za ljude i umjetnost Laubi. Slavna je pjevačica sudjelovala u performansu 'No root, no fruit' umjetnice pseudonima 'OKO', a riječ je konceptu koji upozorava na predrasude.

Vezani članci Severina Nostalgična Severina prisjetila se starih dana dok Igora i dalje nema na vidiku, svu pažnju ukrala je njezina sjajna figura Igor Kojić Svi i dalje bruje o rastavi Severine i Kojića, a on s osmijehom od uha do uha pokazao s kim je otišao na odmor

Iako su mnogi očekivali glazbeni nastup, Seve je u potpunoj tišini boravila u prozirnom kavezu iz kojeg se oglasila samo vriskom.

Za to vrijeme na platnu pored su se izmjenjivali radovi ove street art umjetnice koja se odlučila na suradnju sa Severinom.

Natup pjevačice i OKO okupio je brojne zaljubljenike u umjetnosti, a među njima se našao i Severinin dečko Igor Kojić. S njegovim ocem Seve će uskoro zapjevati na koncertu u Loznici.

'Da, mislim to je trebalo biti kao iznenađenje ali vjerojatno više nije', rekla je Seve.

A više nije ni iznenađenje da pjesma Uno Momento ima više od 50 milijuna pregleda na Youtubeu. Isti uspjeh možda ponovi i s novom pjesmom pod nazivom Calimero za koju će ovih dana snimiti i videospot

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook