brzo se primio!

Severina fotkom s Rimcem zbunila obožavatelje i mnogi su se zapitali isto, a dobila je i novi nadimak!

Severina Severina Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Mate Rimac i Severina Severina - 4 Severina Severina Vučković Severina Severina Severina Severina +0 Severina Galerija

Severina je na Instagramu objavila fotografiju s Matom Rimcem kojem je pjevala na proslavi njegov tvrtke Rimac Automobili.

Pjevačica Severina zabavljala je uzvanike na velikoj proslavi hrvatske tvrtke Rimac Automobili, a tamo se fotografirala i s vlasnikom Matom Rimcem.

Pogledaj i ovo Severina - 2 ''koliko lijepa žena!'' Seve iznenadila objavom fotografije koju od nje nitko nije očekivao, evo zašto je posebna: ''Do sada najljepša slika, anđeli ti sliče!''

Severina je njihovu zajedničku fotografiju objavila na Instagramu i uz nju istaknula da je ponosna što je Hrvatica, a pozirala je samo u ružičastom sakou i svojim izgledom kod obožavatelja, ali i kolega izazvala nevjericu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

"Kao djevojčica Seve moja", komentirala je pjevačica Selma Bajrami, "Koliko si ti ono napunila godina???", zapitao se još jedan pratitelj, a i mnogi drugi su komentirali da Severina ne izgleda kao da joj je 50.

Već se primio i nadimak koji si je sama dala uz video s proslave koji je ranije objavila na Instagramu.

"Neverina naša", "Samo gas, Neverina", pisali su joj u komentarima.

Seve je u spomenutom video otkrila i zanimljiv detalj iz djetinjstva.

"Bila mi je velika čast kad ste me pozvali. Ja se možda baš i ne razumijem u automobile, ali ime Nevera me oduševilo", kazala je i zaključila: "Sljedeće nazovite Neverina po meni!"

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Klingor Mihić i Ante Mihić Lana Klingor Mihić Lana Klingor Mihić Lana Klingor Mihić +2 Lana Klingor Mihić Celebrity Lana Klingor Mihić iznenadila priznanjem: "Spetljala sam se s nekim s kim nisam trebala, nitko ne može suditi, nosit ću svoj križ"

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Pedro, Lara Lis i Valentina rasplakali Maju Šuput - 2 Pedro, Lara Lis i Valentina rasplakali Maju Šuput - 1 Pedro Soltz, Lara Soltz Pedro Soltz, Lara Soltz +23 Pedro Soltz, Lara Soltz Celebrity Emotivna Maja Šuput zbog dirljivog trenutka nije mogla prestati plakati: ''Jedva čekam da odete''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene