Emotivna objava

Seve Igoru čestitala godišnjicu: "Tvoja ljubav prema mom sinu čini me najsretnijom ženom na svijetu"

Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) +0 Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) Galerija

Jedan od najpopularnijih domaćih parova Severina i Igor Kojić četiri su godine u sretnom braku.

Severina i Igor Kojić danas slave godišnjicu braka.

Pogledaj i ovo Severina - 1 ''Lijepa do bola'' Severina se javila s novim fotkama u čipkastom donjem rublju, pratitelji su očarani njezinom ljepotom: ''Smotala si me, što da ti pišem…''

Jedan od najpopularnijih domaćih parova četiri je godine u sretnom braku te unatoč raznim natpisima o sebi i svom odnosu, jači su no ikad.

Popularna pjevačica ovaj važni datum odlučila je obilježiti i na društvenim mrežama emotivnom objavom posvećenom suprugu.

"25. 9. Kad pričam, ti me slušaš, kad plešem, ti se zadovoljno smješkaš, kad padam, ti me čekaš dolje sa čokoladom u ruci... Tvoja ljubav čini me potpunom, ali tvoja ljubav prema mom sinu čini me najsretnijom ženom na svijetu", započela je Severina.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

"Ponosna sam na tebe jer ti uvijek izabereš stranu ljubavi. Sretno nam!!! Živjela ljubav, jedina i najveća sila svijeta!!!"

Uz posvetu, Severina je objavila i nekoliko njihovih viđenih, ali i onih fotografija koje su dosad bile u privatnom albumu.

Podsjetimo, vjenčanje je održano u istaskim Balama, a na njemu su bili samo članovi najuže obitelji te kumovi Andrea Čermak i Boris Đikanović. Dva mjeseca kasnije održana je velika proslava u Beogradu. 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto: Instagram) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Getty Images) +5 Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto: Instagram) Celebrity Objavljena prva snimka šarmera Archieja: Najslađi član kraljevske obitelji pozirao za kamere!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene