Baš lijepo!

Severina čestitala rođendan posebnoj osobi pa priznala koliko joj znači: "Moj život je ljepši otkad te znam, amore moj"

In Magazin: Velika proslava rođendana Severine - 5 In Magazin: Velika proslava rođendana Severine - 5 DNEVNIK.hr 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 In Magazin: Velika proslava rođendana Severine - 5 Galerija

Severina je putem društvenih mreža čestitala rođendan svojoj dragoj prijateljici Sonji Dvornik.

Samo nekoliko dana nakon što je proslavila 50. rođendan, Severina je putem društvenih mreža poželjela sve najbolje svojoj dragoj prijateljici i splitskoj fotografkinji Sonji Dvornik.

Pogledaj i ovo Severina i majka Ana "Rasplače me!" Severinina mama dirnula je sve čestitkom koju joj je uputila za rođendan, na njezine riječi teško je ostati ravnodušan

Na svom profilu na Instagramu objavila je zajedničke fotografije s njezine raskošne proslave iz zagrebačkog kluba Mint, u kojem su obje zablistale u seksepilnim kreacijama.

"Danas je poseban dan jer se rodila ona koja je poslana na ovaj svijet da ga popravi i uljepša. Moj život je ljepši otkada te znam amore moj .Fotografije su nam simbolične, od naprijed i otraga. Skupa koračamo naprijed i jedna drugoj iza držimo leđa. Sretan rođendan mila", napisala je Severina u čestitci.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

"Hvala ti za ljubav", odgovorila joj se Sonja u komentarima, a Severinini obožavatelji i pratitelji pridružili se lijepim željama.

Severina je nakon proslave Sonji zahvalila i za poseban poklon kojim ju je vratila u neka prošla vremena.

"Okusi djetinjstva, krafne, ekleri, bobići i Sveti Duje od krokanta. Najljepši poklon iz Splita. Hvala mojoj Sonji Dvornik. Bobis in my heart", napisala je Severina.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Pedro Soltz, Valentina Walme Pedro Soltz, Valentina Walme Pedro Soltz, Valentina Walme Pedro Soltz, Valentina Walme +1 Pedro Soltz, Valentina Walme Celebrity Seksi hrvatski zet prisjetio se uloge u hit-seriji u kojoj je glumio, ove vruće prizore teško je zaboraviti!

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Katie Holmes i Suri Cruise (Foto: Profimedia) Suri Cruise 2 (Foto: Profimedia) Suri Cruise (Foto: Profimedia) Suri Cruise 3 (Foto: Profimedia) +7 Tom Cruise i Suri (Foto: Profimedia) Nekad i sad Majka ju je u strahu odvela od slavnog oca, a danas joj neodoljivo sliči i njezinoj se ljepoti svi dive!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene