Severina je na Instagram profilu čestitala rođendan suprugu Igoru Kojiću.

Galerija


Severina je romantičnim stihovima svoje nove pjesme "Oću s tobom život" čestitala 32. rođendan, 15 godina mlađem suprugu Igoru Kojiću i tako još jednom svima pokazala koliko je zaljubljena u njega i zahvalna što je ušao u njezin život.

Vezani članci Severina i Igor Kojić Saga se nastavlja: Centar za socijalnu skrb podignuo kaznenu prijavu protiv Severine? Severina i Petar Grašo (Foto: Instagram) Severina objavila stare fotografije s Petrom Grašom i usput mu uputila dirljivu poruku

Naime na profilu na Instagramu objavila je njihovu zajedničku fotografiju na kojoj poziraju držeći se za ruke, ona odjevena u prozirnu haljinu, a on u crni smoking.

"Stvorija te Bog samo mog da te volin, nebo kaže da bez tebe ne postojin, odnija mi s lica smij ko god je tija, a ti si to, a ti si to prominija. Sretan rođendan anđele moj dragi, hvala ti za sve", napisala je Severinu uz fotografiju.

Osim s Igorom, Severina se odlično slaže i s njegovom obitelji pa je tako nedavno na društvenim mrežama objavila video u kojem pjesmu "Oću s tobon živit" pjeva sa svekrom Draganom Kojićem Kebom i oduševila fanove. 

Mladen Grdović našem tenisaču odlučio ispuniti želju: Potvrdio da će s Bornom Ćorićem snimiti duet!