Otkrila detalje odnosa

Sestra Julije Roberts: Vrijeđala me i rugala mi se kad sam imala 127 kg

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

'Ako dolazite iz obitelji u kojoj su svi jako lijepi, onda je još teže nositi se s ovakvim problemima', izjavila je Nancy.

Mlađa polusestra Julije Roberts, Nancy Motes tijekom intervjua za britanski The Sun otkrila je kakav odnos ima sa 45-godišnjom glumicom.

Pogledaj i ovo Eric Roberts - 1 Krenuli su istim stopama Cijela karijera stoji mu u sjeni slavne sestre, a prošlo ljeto posjetio je i Lijepu našu

Naime, Nancy je imala problema s pretilošću, ali i depresijom, a Julia je situaciju pogoršavala svojim čestim neugodnim komentarima o njezinim prekomjernim kilogramima, piše The Sun.

>> Okrila tajnu dobrog izgleda!

'Ako dolazite iz obitelji u kojoj su svi jako lijepi, onda je još teže nositi se s ovakvim problemima', izjavila je Nancy te dodala: 'Većinu svog života provela sam osuđujući samu sebe zbog svog izgleda i težine'.

Naime, Nancy je imala 127 kilograma, a Julia se zbog toga jako sramila svoje sestre. No, Nancy je u jednom trenutku odlučila kako tome svemu želi stati na kraj te je otišla na operaciju želuca i ugradila premosnicu te danas ima tek 69 kilograma. Kaže da su joj tih 20.000 funti najbolja investicija u životu.

Otkrila je i kako joj starija sestra nije htjela pomoći kad je htjela biti glumica poput nje. Također, kaže kako su je u školi maltretirali i rugali joj se nakon što je Julia glumila prostitutku u filmu 'Zgodna žena'.

Ipak, Nancy se nada kako će svoje odnose sa sestrom popraviti do svoje svadbe iduće godine. Julia je pak prije nekoliko mjeseci u medijma izjavila kako joj neće doći na svadbu jer joj se ne sviđa mladoženja, a sestri ionako nije oprostila što je njezine slike djece prodala tabloidima.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene