Sergej Trifunović čestitao je svim katolicima Božić.

Galerija


Srpski glumac Sergej Trifunović čestitao je Božić svima koji ga slave. Čestitku je uputio putem svojeg Instagram profila, a čestitku je poslao u obliku videa koji je snimio u crkvi.

Vezani članci Sergej Trifunović (FOTO: Petar Glebov/PIXSELL) Srpski glumac doživio prometnu nesreću: Ozlijeđena 21-godišnja djevojka koja je bila s njim u autu Sergej Trifunović (FOTO: Srdjan Ilic/PIXSELL) Ulazi li slavni srpski glumac u politiku? "Ima znanje, entuzijazam i karizmu..."

Budući da glumac trenutno odmara u Schladmingu, pretpostavlja se da je ušao u tamošnju crkvu i snimio objavljeni video. "Sretan Božić svim kršćanima rimokatoličke vjeroispovijesti", napisao je Sergej uz snimku, a onda dobio odgovor jednog pratitelja.

"Da ne postoji politika, ljudi koji vas gledaju kroz te iste naočale vas doživljavaju kao drskog. Upravo zato što imaju jedan okvir kao te naočale. Jer to je pogled u jednom pravcu. U suštini, Vi ste čovjek ogromnog srca, srčan i sretan čovjek", napisao je Sergeju jedan od njegovih pratitelja.

Žarka su u zatvoru pokušali zaraziti HIV-om: ''Pod jastukom sam pronašao krvavi papirić''

Vjerovali ili ne, ovo je novo zanimanje Ave Karabatić, a potporu joj je dao i jedan političar

Sandra Perković, čini se, dobila je koji kilogram: Je li se to ona malo opustila za blagdane?

Je li ova žena objavila najprovokativniju božićnu fotku? Ona je samo željela počastiti fanove