otkrila i ime

Kako je slatka! Slavna mama svijetu pokazala svoju prvu djevojčicu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Williams je objavila i nekoliko kratkih video isječaka o svojoj trudnoći uključujući snimke ultrazvuka i igranja tenisa u trudnoći.

Teniska zvijezda Serena Williams na Instagramu je objavila prvu snimku kćeri, 12 dana nakon što je djevojčica rođena na Floridi."Upoznajte Alexis Olympiju Ohanian Jr", piše ispod slike na kojoj majka nježno grli bebu. Williams je objavila i nekoliko kratkih video isječaka o svojoj trudnoći uključujući snimke ultrazvuka i igranja tenisa u trudnoći.

Pogledaj i ovo Gigi i Bella Hadid Srčano su navijale! Slavne sestre bile su glavna atrakcija tribina US Opena, jedna od njih pažnju fotografa krala je bujnim dekolteom!

Williams, osvajačica 23 Grand Slam teniskih turnira uključujući ovogodišnji Australian Open, otkrila je da je trudna u travnju. Obećala je da će se profesionalnom tenisu vratiti 2018. Pop zvijezda Beyonce i tenisač Rafael Nadal među prvima su joj čestitali nakon što je rodila 1. rujna.Williams je u vezi sa suosnivačem Reddita Alexisom Ohanianom i zajedno su od 2015. (Hina)


 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene