Glumica i pjevačica Sementa Rajhard uživa na odmoru na Malom Lošinju.

Galerija


28-godišnja glumica i pjevačica već je godinama opravdano na listama najzgodnijih Hrvatica.

Vezani članci Maja Šuput i Lejla Filipović (Foto: Instagram) Lejla Filipović i Maja Šuput pozirale zajedno, Tarik ih usporedio s dvije prelijepe holivudske glumice Nives Celzijus i Ivana Knoll (Foto: Instagram) Zanosnu hrvatsku navijačicu u sjeni je ostavila zamamna pozadina jedne od najseksi Hrvatica

Radi se o Sementi Rajhard koja je napokon našla vrijeme za odmor, a sudeći prema njezinom Instagram profilu, odmor joj itekako godi, jer brineta oduešvljava obožvatelje fotografijama.

Sementa se trenutno odmara na Malom Lošinju, a oduševljenje obožavatelja izazvala je pozirajući u pareu životinjskog uzorka u kojem je istaknula vitke noge.

"Sad si ko Jane, al' Tarzan fali pored", poručio joj je jedan od mnogobrojnih obožavatelja, no činjenica jest kako je ova Jane odavno pronašla svog Tarzana.

Njegovo ime je Vanja Brundula, a radi se o Sementinom zaručniku koji je to postao u travnju 2018. godine.

Vanja je zagrebački ekonomist, instruktor skijanja i zaljubljenik u adrenalinske sportove koji je pjevačicu, prema njezinim riječima, osvojio jednostavnošću.

"Nekako smo se oboje složili da se moramo prvo složiti i organizirati gdje ćemo živjeti, sve nešto čekamo, a iskreno čekamo građevinsku i onda kad sve to prođe ćemo odrediti datum vjenčanja", otkrila je jednom prilikom Sementa ekipi IN magazina za koju vjerujemo kako će još neko vrijeme oduševljavati javnost fotografijama s plaže. 

Ella odbrusila ženi koja je pokušala uvrijediti njezina muža: "Ne spavaš ti s njim i dobar je u krevetu"