Franka Batelić je do zadnjeg trenutka slavlja bila uz svog Vedrana Ćorluku.

Galerija


Proteklih mjesec dana, unatoč i svojim brojnim poslovnim obvezama, Franka Batelić kad god je mogla, bila je uz svog budućeg supruga Vedrana Ćorluku.

Vezani članci Hrvatske Wagsice (Foto: Instagram) Nova generacija žena nogometaša: Djevojke i supruge koje su osvojile srca naših reprezentativaca! Vedran Ćorluka, Franka Batelić (Foto: Instagram) Ćorluka objavio fotografiju svoje Franke u još neviđenom izdanju, ona mu poručila: "Baš ti hvala"

Većinu utakmica pratila je u Rusiji, a kad to nije bila u mogućnosti, svim je srcem za Čarlija i Vatrene navijala iz Hrvatske.

 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on

I u ponedjeljak je bila uz njega i među prvima ga dočekala kod pozornice na trgu. Snimala je svaki njegov korak i bodrila ga cijelo vrijeme. Za kraj dana koji će svim Hrvatima ostati zauvijek u sjećanju, na Instagramu je objavila i njihov selfie te se našalila na Vedranov račun.

 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on

''Netko je umoran'', napisala je pored fotografije.

No slavlje ide dalje.

Naime, poslije dočeka na Trgu bana Josipa Jelačića i u Sloboštini, Vedrana čeka još jedno slavlje, i to u Rapcu, odakle je njegova Franka.

 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on

Doček danas u 20 sati organizira NK Rabac, s čijim je članovima naš reprezentativac u dobrim odnosima. Ćorluku će također dočekati najmlađi nogometaši kluba i provozati se s njim u vlakiću do rabačke rive, gdje će mu uručiti znak pažnje, piše Regional express.

Više o dočecima u ostalim gradovima pročitajte OVDJE.