Ona je njegova snaga

Franka se zabavljala na Ćorlukin račun poslije fešte za pamćenje: ''Netko je umoran''

Franka Batelić, Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Franka Batelić, Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić, Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Vedran Ćorluka (Foto: Getty) Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) +0 Ćorluka Franka (Foto: Instagram) Galerija

Franka Batelić je do zadnjeg trenutka slavlja bila uz svog Vedrana Ćorluku.

Proteklih mjesec dana, unatoč i svojim brojnim poslovnim obvezama, Franka Batelić kad god je mogla, bila je uz svog budućeg supruga Vedrana Ćorluku.

Pogledaj i ovo Franka Batelić 2013. - 1 Oduvijek predivna Pogledajte kako je Franka izgledala na početku veze s Ćorlukom, bit će vam jasno zašto nije promakla ni našem nogometašu!

Većinu utakmica pratila je u Rusiji, a kad to nije bila u mogućnosti, svim je srcem za Čarlija i Vatrene navijala iz Hrvatske.

 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on

I u ponedjeljak je bila uz njega i među prvima ga dočekala kod pozornice na trgu. Snimala je svaki njegov korak i bodrila ga cijelo vrijeme. Za kraj dana koji će svim Hrvatima ostati zauvijek u sjećanju, na Instagramu je objavila i njihov selfie te se našalila na Vedranov račun.

 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on

''Netko je umoran'', napisala je pored fotografije.

No slavlje ide dalje.

Naime, poslije dočeka na Trgu bana Josipa Jelačića i u Sloboštini, Vedrana čeka još jedno slavlje, i to u Rapcu, odakle je njegova Franka.

 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on

Doček danas u 20 sati organizira NK Rabac, s čijim je članovima naš reprezentativac u dobrim odnosima. Ćorluku će također dočekati najmlađi nogometaši kluba i provozati se s njim u vlakiću do rabačke rive, gdje će mu uručiti znak pažnje, piše Regional express.

Više o dočecima u ostalim gradovima pročitajte OVDJE.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene