ležerna kombinacija

Poznatu slatkicu jedva smo prepoznali ispod maske kojom je prekrila lice, u šetnju je izašla skoro u pidžami

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Selena Gomez u samoizolaciji je u svom kalifornijskom domu, a paparazzi su je uhvatili kada se išla naći s prijateljicom.

Pjevačica Selena Gomez u karanteni je u svom domu u Kaliforniji, no svaku mogućnost za izlazak koristi kao bi se sastala sa svojim prijateljicama. Dok na društvenim mrežama obožavatelje redovito izvještava o svojim aktivnostima dok je kod kuće, izlazi sve češće u sve ležernijim izdanjima.

Pogledaj i ovo Taylor Swift "S Timotheejem?!" Otkriveno koga su to sočno tračale Selena Gomez i Taylor Swift, kamere ih uhvatile kad se tome nisu nadale!

Paparazzi su mladu pjevačicu uhvatili u trenirci i širokoj majici, dok je lice sakrila maskom, a kosu je zavezala u rep.

Prije nekoliko dana slavna je pjevačica maturantima u SAD-u uputila poruku podrške, a podijelila im je i nekoliko savjeta.

"Radili ste naporno kako biste došli do ovog trenutka u životu i jasno mi je da niste olekivali da će vaša matura ovako izgledati. Želim vam reći da je potpuno u redu ako ne znate i dalje što biste sa svojim životima. Život je putovanje i nemojte izgubiti vjeru ukoliko se sada osjećate izgubljeno. Nadam se da ćete proslaviti svoj veliki dan kada mjere zbog pandemije popuste, a do onda ostanite sigurni i čuvajte svoje najmilije", poručila im je Gomez.

Nedavno se Selena povjerila kako nikada nije htjela da njezin život bude toliko javan, a istaknula je i kako su brojni mediji pisali neistine o njoj. Otkrila je i da ima bipolarni poremećaj, a nada se kako će joj život nakon tog saznanja biti samo lakši.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene