Neki napokon dobili pažnju

Najveći sex skandali 2015.

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Još nekoliko sati dijeli nas od ulaska u novu 2016. godinu i ovo je pravo vrijeme da se prisjetimo svih trenutaka po kojima ćemo pamtiti ovu (skoro) proteklu godinu.

Bilo je svega – prekida, razvoda, vjenčanja, smijeha, suza i trenutaka za pamćenje, no neke će osobe ovu godinu pamtiti i po seks skandalima.

Pogledaj i ovo Shakira Pao i poljubac! Fotografije Shakire u zagrljaju ljepotana iz hit-serije raspametile su njene obožavatelje: "Zamijenila Twingo za Ferrari!"

Prije samo nekoliko dana regiju je tresla vijest o pjevačici Dari Bubamari. Folk pjevačica iz susjedne nam zemlje, našla se u nimalo ugodnoj situaciji kada su Internetom počele kružiti njezine golišave fotografije. Špekuliralo se da ih je slala muškarcu s kojim vara supruga, no ona tvrdi suprotno.

'Pijem sedative cijeli dan! Suprug Milan je pored mene cijelo vrijeme. Te fotografije sam slala svojem mužu i ostale su u telefonu kad sam ga odnijela na popravak. Netko je očigledno to iskoristio. Mi tako šaljemo jedno drugome fotografije kad smo razdvojeni, tako ga palim! Nije mi jasno zašto su se okomili na mene i zašto mi žele uništiti brak. I Madonna ima takve fotografije i djecu, pa joj ništa ne fali! Moj muž to razumije i podržava me maksimalno. Ostat ćemo zajedno usprkos svemu', rekla je Dara Bubamara.

Ovu će godinu Tina Katanić pamtiti po skandalu koji joj se dogodio u svibnju ove godine. Što se dogodilo, tko je snimku pustio u javnost i zašto – mnogi su se pitali nakon što su saznali da je seks video manekenke Tine Katanić pušten u javnost da kruži domaćim internetskim sferama.

'Hvala na interesu, osjećam se poniženo, obespravljeno. Zbog okolnosti cijelog slučaja u kojoj su mnoge stvari učinjene preko moje volje, danas sam dala iskaz u PU zagrebačkoj i dalje će institucije pravne države raditi na zaštiti mojih prava. Potražila sam pravnu pomoć i ubuduće će moje interese zastupati ovlašteni odvjetnički ured', rekla je svojedobno Tina za Dnevnik.hr. Manekenka i bivša Kraljica Hrvatske nakon duže pauze vratila se na domaće modne piste i kako kaže, snažnija je no ikad.

Prije nekoliko tjedana slavna je pjevačica Shakira također prolazila pakao. Gerard Pique demantirao je vijest prema kojoj su on i Shakira na meti ucjenjivača zbog eksplicitne snimke seksa. Vijest je objavio španjolski Diario Vasco, tvrdeći da par ucjenjuje bivši zaposlenik, koji traži veliku količinu novca da snimku ne proda stranim medijima.

Težak period doživio je i bivši suprug Khloe Kardashian NBA zvijezda Lamar Odom koji je zbog prevelike konzumacije droge i alkohola završio u komi. Ubrzo nakon što je prevezen u bolnicu u javnost su procurile fotografije iz bordela u kojem je proveo tri dana s prostitutkama. Ipak, njegova ga je Khloe njegovala i čak razmišljala o tome da mu se ponovno vrati.

Ovu ćemo godinu pamtiti i po seks skandalu koji se vezao uz slavnog Billa Cosbyja. Podsjetimo, zadnjih nekoliko mjeseci ovaj je glumac suočen s teškim optužbama o silovanju nekoliko mlađih glumica koje su radile na setu za vrijeme snimanja serije 'Cosby show'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene