Hrabri dekolte

Zvijezda regije za svoj spektakl pojavila se s dubokim dekolteom i visokim prorezom, ali zanimljivo je bilo ono što je ispod nosila

Seka Aleksić Seka Aleksić Antonio Ahel/ATAImages 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Seka Aleksić Seka Aleksić +0 Seka Aleksić Galerija

Seka Aleksić za premijeru svog novog spota "Rana" odjenula je crnu haljinu u kojoj je imala što i za pokazati.

Srpska pjevačica Seka Aleksić, nedavno je svojim obožavateljima priuštila novi album pod nazivom "Bioskop" u kojem predstavlja čak sedam novih pjesama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic)

Pogledaj i ovo Seka Aleksić - 3 "Danas bogatija za dva života" Srpska folk zvijezda pozirala kao i 2005. godine na disko kugli: "Svaka sličnost je (ne)namjerna"

Za pjesmu "Rana" koja se nalazi pod rednim brojem 5., snimila je spot, a na premijeri spota pojavila se u crnoj kombinaciji te privukla itekakvu pažnju.

Seka je odjenula crnu dugu haljinu s puf rukavima i dugačkim prorezom s lijeve strane, ispod kojeg su se isticale crne mrežaste najlonke s motivima cvijeća.

Uz haljinu je kombinirala i crne otvorene sandale i viseće naušnice. Modni odabir zaokružila je raspuštenom ispeglanom kosom na koju je dodala ukosnicu s velikim crvenim cvijetom.

Popularna pjevačica poznata je i po svojim bujnim grudima koje vrlo rado pokazuje u dnevnim, ali i svečanijim kombinacijama. I ovog puta, s nešto manjim dekolteom pokazala je svoj glavni atribut.

Prisjetimo se, Seka je za Express tabloid po pitanju svog odjevanja izjavila: "Ma kakvi ja originalna! Oblačim se onako kako se osjećam, nisam netko tko slijepo prati modu, oblačim se u skladu s raspoloženjem", rekla je pjevačica.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sasha Luss Sasha Luss Sasha Luss Sasha Luss - 5 +25 Miloš Biković i Sasha Luss - 2 Celebrity Bivša djevojka srpskog miljenika žena zaprepastila pojavom u prozirnoj haljini koja nije baš ništa sakrila

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Tom Cruise, Kate Middleton i princ William Tom Cruise, Kate Middleton i princ William - 5 Tom Cruise, Kate Middleton i princ William - 6 Tom Cruise, Kate Middleton i princ William - 7 +23 Tom Cruise, Kate Middleton i princ William - 1 Celebrity Pogledajte Cruiseov potez prema Kate Middleton zbog kojeg je opet sve osvojio, a reakcija princa Williama poseban je hit!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene