Scout Willis snimljena je na jednoj od plaža u Malibuu, gdje je sunčano popodne provela u društvu svoj psića kojeg je nazvala Grandma iliti Baka.

Galerija


Kćer bivših holivudskih supružnika Demi Moore i Brucea Willisa, 29-godišnja Scout Willis odlučila je sunčani vikend u Malibuu iskoristiti za uživanje na plaži i punjenje baterija, a društvo joj je pravio njezin preslatki psić Grandma, odnosno Baka.

Vezani članci Slika nije dostupna Uhićena kći Demi Moore i Brucea Willisa Slika nije dostupna Slavna kći osvanula gole guze

No ono što je više od psića upadalo u oči drugim kupačima bila je sama Scout u jednodijelnom seksi badiću u kojem je njezina vitka figura došla do izražaja. Takav prizor nije promaknuo ni dežurnim paparazzima koji su ju uhvatili u nekoliko zanimljivih poza.

Scout je na plaži bila bez svog dečka, glazbenika Jakea Millera, a čini se da se on, baš kao i ona, odmara od aktivnosti na društvenim mrežama.

Naime, par je često objavljivao zajedničke fotografije i novi sadržaj na Instagramu, no on je posljednju objavio još u studenom prošle godine, kada su u Nacionalnom parku Yosemit proslavili su treću godišnjicu veze.

Zbog urnebesnog videa koji je objavio Nižetiću se javilo pola naše estrade, on je prošao dobro, brine ga samo jedno!

ANKETA: Koga biste voljeli vidjeti kao sljedećeg Jamesa Bonda? Ovo su imena koja se trenutačno puno spominju