Scott Eastwood sin je legendarnog glumca Clinta, koji je karijeru započeo kao model.

Galerija


32-godišnji glumac slika je i prilika slavnog tate.

Vezani članci Scott Eastwood (Foto: Profimedia) Ovaj ljepotan poslije tragičnog gubitka prve ljubavi privatni život skriva kao zmija noge Katie Holmes Scott Eastwood (Foto: Profimedia) Iako je viđena na ručku s jednim od najpoželjnijih holivudskih neženja, ona i dalje voli frajera koji ju navodno vara

Radi se o Scottu Eastwoodu, sinu legendarnog glumca i redatelja Clinta Eastwooda, koji je karijeru započeo kao model, a zatim je uspješno zaplivao u holivudskim vodama.

Scott je očarao i pjevačicu Taylor Swift te je bio zvijezda spota za njezinu pjesmu "Wildest Dreams", a zaludio je i brojne poznate i manje poznate dame. Kad se nedavno pojavio na plaži u Miamiju te pokazao isklesano tijelo, potpuno je jasno i zašto, a lijepo lice, plave oči i frajerski izraz lica u stilu svoga tate, samo su dodatni bodovi.

Scott je uživao u društvu nekoliko ljepotica, no to nije prvi put, pa nitko sa sigurnošću ne može reći da mu je neka od njih djevojka.

Zapravo, Scott često ističe kako mu single status itekako odgovara, a razlog, među ostalim, leži i u činjenici kako je jednu bivšu djevojku izgubio na tragičan način – u automobilskoj nesreći.

"Izgubio sam prijatelje i prije. I to neke velike prijatelje. No nikada prije toga nisam izgubio nekoga s kime sam bio toliko intiman. Možda zbog toga danas imam problem sa spojevima i vezama", ispričao je Scott u intervjuu za GQ 2016. godine.

Neko se vrijeme šuškalo i kako je jedna od ljepotica koja se kratko zabavljala s njim bila i brazilska seks bomba Adriana Lima nakon što su viđeni na večeri u New Yorku. Ipak, nekoliko tjedana poslije glumac je već tulumario na plaži s druge dvije nepoznate ljepotice.

Mladen Burnać više ne skriva ljubav s 18 godina mlađom beogradskom glumicom Iskrom

Prelijepa Filipinka nova je Miss Universe, naša Mia nije se plasirala u Top 20

Morate vidjeti natpis na šilterici koju je Maja poklonila Bilmanu za rođendan