Kada živiš pred očima javnosti a tvoj život postane i tvoj izvor prihoda, nije lako prolaziti kroz osobne drame.


Reality show 'Keepin' Up With Kardashians' donio je obitelji i svima onima koji su uključeni u taj show pravo bogatstvo. Ali, to što su slavni ne znači da su pošteđeni osobnih drama.

Scott Disick objavio dirljivu poruku svojoj kćeri za rođendan

Vezani članci Sofia Richie Nije htjela prekinuti s 15 godina starijim unatoč svemu, no on je ipak odlučio da je njihovoj vezi došao kraj Sofia Richie - 2 Sve sitniji bikiniji i isklesano tijelo: Trlja sol na ranu 15 godina starijem bivšem koji je kriv za prekid njihove veze

U to se i sam uvjerio Scott Disick, otac troje djece Kourtney Kardashian, koji je napokon progovorio o prekidu skoro desetljeće duge veze. Scott je bio domaćin na jednom partiju u Las Vegasu i radio ono što mu ide najbolje – partijanje. Ipak, odgovorio je i na neka novinarska pitanja. 'Idem korak po korak, dan za danom. Sa svime što se trenutno događa, moram ostati pozitivan', poručio je Scott na pitanje kako se nosi s prekidom.

32-godišnji Disick koji je poznatiji i pod nadimkom 'The Lord' otkazao je dva prijašnja pojavljivanja, a sve je krenulo nizbrdo kada je Scott uhvaćen u društvu bivše djevojke na intimnom druženju. Borba s ovisnošću, partijanje, smrt roditelja, a sada i prekid veze, izgleda kako ćemo tek čuti o Scottu Disicku.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook