party se nastavlja

Scott Disick prekinuo šutnju – progovorio o prekidu s Kourtney

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kada živiš pred očima javnosti a tvoj život postane i tvoj izvor prihoda, nije lako prolaziti kroz osobne drame.

Reality show 'Keepin' Up With Kardashians' donio je obitelji i svima onima koji su uključeni u taj show pravo bogatstvo. Ali, to što su slavni ne znači da su pošteđeni osobnih drama.

Pogledaj i ovo showbuzz Hm... Za susret s djecom svog 18 godina starijeg partnera odabrala je prozirnu haljinu, nekima je pun pogodak, neki kažu da je pretjerala

Scott Disick objavio dirljivu poruku svojoj kćeri za rođendan

U to se i sam uvjerio Scott Disick, otac troje djece Kourtney Kardashian, koji je napokon progovorio o prekidu skoro desetljeće duge veze. Scott je bio domaćin na jednom partiju u Las Vegasu i radio ono što mu ide najbolje – partijanje. Ipak, odgovorio je i na neka novinarska pitanja. 'Idem korak po korak, dan za danom. Sa svime što se trenutno događa, moram ostati pozitivan', poručio je Scott na pitanje kako se nosi s prekidom.

32-godišnji Disick koji je poznatiji i pod nadimkom 'The Lord' otkazao je dva prijašnja pojavljivanja, a sve je krenulo nizbrdo kada je Scott uhvaćen u društvu bivše djevojke na intimnom druženju. Borba s ovisnošću, partijanje, smrt roditelja, a sada i prekid veze, izgleda kako ćemo tek čuti o Scottu Disicku.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene