Planira i tužbu

Viđen u rehabilitacijskom centru, ali sad je bijesan i odbija priznati da je tamo završio zbog droge

Scott Disick, Sofia Richie (Foto: Profimedia) Scott Disick, Sofia Richie (Foto: Profimedia) Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Scott Disick, Sofia Richie (Foto: Profimedia) Scott Disick, Kourtney Kardashian i Sofia Richie (Foto: Instagram) Scott Disick i Sofia Richie (Foto: AFP) Scott Disick i Sofia Richie (Foto: AFP) +0 Kourtney Kardashian Scott Disick (Foto: Getty) Galerija

Scott Disick bijesan je napustio centar za rehabilitaciju nakon što je u javnost procurila informacija da tamo boravi zbog stare boljke.

Zvijezda reality showa "The Keeping Up With the Kardashians" i bivši partner Kourtney Kardashian, 36-godišnji Scott Disick navodno je bijesan jer je u javnost procurila informacija da boravi u rehabilitacijskom centru. Nakon toga se iz njega odjavio i planira ga tužiti.

Pogledaj i ovo showbuzz Dobila kaznu Kći legendarnog glazbenika jurcala u tatinom autu: Policajac ostao imun na njezinu ljepotu

Naime, Scott je boravio u centru All Poinst North u Coloradu, a prema navodima anonimnog djelatnika, tamo se našao zbog ovisnosti o kokainu i alkoholu, a ovisnost je njegova stara boljka.

Njegov odvjetnik negirao je takve navode i tvrdi da kokain i alkohol nisu razlozi njegove prijave na rehabilitaciju.

"U nastojanju da se konačno riješi boli koju niz godina trpi zbog iznenadne smrti majke, a tri mjeseca kasnije i gubitka oca, Scott je donio odluku da se vrati na rehabilitaciju kako bi poradio na traumama iz prošlosti", izjavio je njegov odvjetnik Marty Singer za TMZ.

U javnost je procurila Scottova fotografija iz centra, što je prema odvjetnikovoj tvrdnji kršenje njegovih prava i privatnosti. Vjeruju da ju je snimio jedan od članova osoblja te planiraju podići kaznenu prijavu.

Čim je saznao da je fotografija koja ga prikazuje kako se prijavljuje u ustanovu završila u medijima, Scott je pozvao privatnog vozača da dođe po njega i vratio se kući u Los Angeles. Iako on i njegov odvjetnik tvrde da cijela situacija nema veze s drogama i alkoholom, nije tajna je tijekom posljednjih nekoliko godina tri puta odlazio na odvikavanje, a barem je jednom bio i hospitaliziran.

Tek kada je 2017. godine počeo izlaziti s 15 godina mlađom manekenkom Sofijom Richie odlučio se navodno odreći svih poroka, no ovih dana nekako svih sumnjaju da mu je to doista pošlo za rukom. 

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: AFP) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Profimedia) +1 Meghan Markle (Foto: Getty Images) Celebrity Isplivali nepoznati, ne baš lijepi, detalji o životu Meghan Markle, a šuška se i o novom potezu na kojem marljivo radi

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene