Scott Disick bijesan je napustio centar za rehabilitaciju nakon što je u javnost procurila informacija da tamo boravi zbog stare boljke.

Galerija


Zvijezda reality showa "The Keeping Up With the Kardashians" i bivši partner Kourtney Kardashian, 36-godišnji Scott Disick navodno je bijesan jer je u javnost procurila informacija da boravi u rehabilitacijskom centru. Nakon toga se iz njega odjavio i planira ga tužiti.

Vezani članci Sofia Richie - 3 Kći legendarnog glazbenika jurcala u tatinom autu: Policajac ostao imun na njezinu ljepotu Scott Disick i Bella Banos - 1 Još jedna ljepotica pala na njega, a mnogima nije jasno zašto: Razuzdan je, sklon varanju i ima problema s alkoholom

Naime, Scott je boravio u centru All Poinst North u Coloradu, a prema navodima anonimnog djelatnika, tamo se našao zbog ovisnosti o kokainu i alkoholu, a ovisnost je njegova stara boljka.

Njegov odvjetnik negirao je takve navode i tvrdi da kokain i alkohol nisu razlozi njegove prijave na rehabilitaciju.

"U nastojanju da se konačno riješi boli koju niz godina trpi zbog iznenadne smrti majke, a tri mjeseca kasnije i gubitka oca, Scott je donio odluku da se vrati na rehabilitaciju kako bi poradio na traumama iz prošlosti", izjavio je njegov odvjetnik Marty Singer za TMZ.

U javnost je procurila Scottova fotografija iz centra, što je prema odvjetnikovoj tvrdnji kršenje njegovih prava i privatnosti. Vjeruju da ju je snimio jedan od članova osoblja te planiraju podići kaznenu prijavu.

Čim je saznao da je fotografija koja ga prikazuje kako se prijavljuje u ustanovu završila u medijima, Scott je pozvao privatnog vozača da dođe po njega i vratio se kući u Los Angeles. Iako on i njegov odvjetnik tvrde da cijela situacija nema veze s drogama i alkoholom, nije tajna je tijekom posljednjih nekoliko godina tri puta odlazio na odvikavanje, a barem je jednom bio i hospitaliziran.

Tek kada je 2017. godine počeo izlaziti s 15 godina mlađom manekenkom Sofijom Richie odlučio se navodno odreći svih poroka, no ovih dana nekako svih sumnjaju da mu je to doista pošlo za rukom. 

Isplivali nepoznati, ne baš lijepi, detalji o životu Meghan Markle, a šuška se i o novom potezu na kojem marljivo radi