Pogledajte!

Scena: Od dolaska kraljevske bebe do ljetnih destinacija političara!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Što nam donosi ovotjedna Scena - pregršt zanimljivh tema! Pogledajte!

Dolazak na svijet nasljednika princa Williama i princeze Kate bit će poput ni jednoga do sada u povijesti. Ne samo zbog globalne fascinacije kraljevskim parom već i zato što je ovo prvi put u povijesti kada će ako se rodi djevojčica imati ista prava kao i dječak.

Pogledaj i ovo showbuzz Više u videu Scena: Pogledajte koje zanimljive priče donosimo ovog tjedna!

Daleko od Londona ljetovat će naši političari. Makarska, Krk, Brač, Zadar... samo su neka njihovih odredišta. Za vrijeme odmora koristit će i razne trikove kako bi što bolje potamnjeli. Uz sve to otkrili smo i kako su naučili plivati. Pogledajte tko je koristio rekvizite, a tko se umalo utopio.

Snoop Dogg, jedan od najpoznatijih i najpopularnijih hip hopera svih vremena, po drugi je put boravio u lijepoj našoj. Na najpoznatijoj plaži Zrće za tisuće posjetitelja pripremio je koncert za pamćenje. Snoop je odlučio spojiti ugodno s korisnim pa je na Pagu snimio i spot. Ako se uzme u obzir da jedan njegov video na internetu pogleda nekoliko milijuna ljudi, Hrvatska nije mogla dobiti bolju reklamu. Više u Sceni; Martina Podgorski odjenula je kreaciju dizajnerice Anamarije Asanović.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene