Scarlett Johansson iza sebe ima dva braka, a s Colinom Jostom je od početka 2017. godine.

Galerija


Preksinoć je u Los Angelesu održana premijera filma "Avengers: Endgame".

Vezani članci Scarlett Johansson i Colin Jost (Foto: AFP) Svakog se muškarca dosad riješila nakon 2 godine ljubavi: Čeka li i ovog ista sudbina? Scarlett Johansson (Foto: Getty) Upravo je proglašena najplaćenijom glumicom, no javnosti su zanimljiviji njezini brakovi koji traju po 2 godine

Kako film okuplja brojne holivudske zvijezde, poput Chrisa Evansa, Chrisa Hemswortha, Roberta Downeyja Jr., Brie Larson, Michelle Pfeiffer, Gwyneth Paltrow i mnogih drugih, ne čudi da je premijera izazvala veliku pozornost.

Među glavnim je zvijezdama filma i glumica Scarlett Johansson, koja je posebno zablistala. 34-godišnja glumica blistala je u seksi, svjetlucavoj haljini bez naramenica, s prorezom te otvorenim leđima na kojima joj se jasno vidjela gigatnska tetovaža ruža.

Osim toga, glumica je sinoć izgledala onako kako ju je javnost imala priliku upoznati – s nešto dužom plavom kosom s nježnim valovima, a upravo je tada mamila najviše uzdaha i muškog i ženskog roda.

Posljednjih godina Scarlett je njegovala puno kraću kosu, eksperimentirala s raznim nijansama, a neko je vrijeme bila i brineta, što joj nije stajalo niti približno dobro kao plavi uvojci. Tako mediji o glumici posljednjih dana pišu samo hvalospjeve na račun izgleda, a čini se kako joj itekako godi skladni ljubavni život s Colinom Jostom, producentom humorističnog dIjela emisije.

Podsjetimo, par je zajedno od početka 2017. godine, no glumica je Colina predstavila javnosti tek godinu dana kasnije, na premijeri filma "Avengers: Infinity War".

Glumica iza sebe ima brak s Romainom Dauriacom, a s njim je dobila i kćer Rose Dorothy. Par se vjenčao u listopadu 2014., a razišli su se već sredinom 2016. godine. Tu je i propali brak s Ryanom Reynoldsom, koji je također potrajao dvije godine.

Čini se kako se glumici ne žuri u treći, iako su njezini pogledi na premijeri sve govorili.