Scarlett Johansson dosad je osvojila brojne muškarce, kao što su Ryan Reynolds, Sean Penn, Justin Timberlake...

Galerija


Plavokosa glumica u Hollywoodu je poznata kao "žderačica muškaraca".

Vezani članci Scarlett Johansson i Colin Jost (Foto: AFP) Slavna glumica na premijeri novog filma izgledala je baš kao nekad kad je bila prava seks-bomba Scarlett Johansson (Foto: Getty) Upravo je proglašena najplaćenijom glumicom, no javnosti su zanimljiviji njezini brakovi koji traju po 2 godine

Radi se o Scarlett Johansson koja je dosad osvojila brojne muškarce, kao što su Ryan Reynolds, Sean Penn, Justin Timberlake, Josh Hartnett, Jared Leto...

33-godišnju ljepoticu samo su dvojica odvela pred oltar,  no brakovi su potrajali po 2 godine. Prvi je glumac Ryan Reynolds, a drugi francuski novinar Romain Dauriac s kojim ima i kćerkicu Rose Doherty. Kako je sama jednom prilikom otkrila, ne vjeruje u monogamiju.

"Mislim da je brak jedna romantična i lijepa ideja i ako se dovoljno trudite i radite na tome to se može pretvoriti u prekrasnu stvar. Ipak mislim da ljudima nije prirodno da cijeli život provedu s jednom osobom", otkrila je nakon drugog razvoda, a ubrzo nakon njega, u njezin je život stigao novi muškarac.

Radi se o Colinu Jostu s kojim je od proljeća 2017. godine, a čini se kako ljubav cvjeta, jer je par nerazdvojan.

Prvo zajedničko pojavljivanje na crvenom tepihu imali su tek u travnju 2018. godine na premijeri njezinog filma ''Avengers: Infinity War", a Colin joj je bio pratnja i sinoć na American Museum Of Natural History gala večeri u New Yorku.

Seksi glumica blistala je ružičastoj haljini s dekolteom, dok je član ekipe popularnog showa "Saturday Nigjt Live" na čijem su se setu i upoznali, odabrao je klasično crno odijelo. Golupčići nisu skidali osmijehe s lica, no dio javnosti smatra kako će i Colina dočekati slična sudbina kao i ostale muškarce u njezinom životu.

Iako nitko ne može znati kako će završiti ova ljubav, činjenica jest kako glumica izgleda jako sretno. 

Slavna pjevačica u 50. godini života proširuje obitelj s najseksi muškarcem na svijetu

Dva omiljena hrvatska reprezentativca Vrsaljko i Lovren imaju novi hit video