Lejla Filipović 1998. godine postala je Miss Hrvatske, a manekensku liniju zadržala je do dan danas.

Galerija


Bivša misica još jednom je dokazala kako je za nju vrijeme jednostavno stalo.

Vezani članci Lejla i Tarik Filipović Lejla se prisjetila kako su ona i Tarik izgledali prije 9 godina i pokazala najdražu fotku: "Mladi, ludi i seksi" Lejla Filipović Lejla Filipović mami uzdahe u 44. u badiću, u komentarima se oglasio njezin muž Tarik, ali i Nina Badrić

Lejla Filipović 1998. godine postala je Miss Hrvatske, a manekensku liniju zadržala je do dan danas. Tako i u petom desetljeću supruga Tarika Filipovića ima ne samo lijepo lice, nego i besprijekornu liniju kojom se posljednjih dana hvali na društvenim mrežama.

42-godišnja ljepotica objavila je nekoliko zavodljivijih fotografija u bikiniju te otkrila kako ljetuje na čarobnom Mljetu.

"Dva metra noga", poručila joj je pjevačica Pamela Ramljak, a i brojne druge poznate kolege nisu se mogli nadiviti njezinoj ljepoti.

"Koja je tajna mog izgleda? Kombinacija dobrih gena i relativno zahvalne građe uz, naravno, vježbu i neku osnovnu njegu lica, lagane tretmane. Ne volim ništa pretjerano za sada. Iskreno, nema neke prevelike tajne", otkrila nam je nedavno Lejla koja se s nama zabavljala na eventu portala Zadovoljna.hr.

Tada nam je i otkrila tajnu sretnog braka.

"Teško je imati čarobnu formulu. Puno se stvari poklopilo, u dosta smo stvari slični i zanimaju nas iste stvari. Treba puno ljubavi, poštovanja i razumijevanja, treba biti kompromisa, pa kad se to nekako sve spoji uz ovo prvo što sam rekla i ljubav koja je primarna, onda dođe do tih rezultata."

Podsjetimo, bračni par Filipović zajedno od 2006. godine, no poznavali su se i prije nego što je među njima planula ljubav kada su se susretali na raznim događanjima. Onda su sjeli na kavu i tako je sve počelo. U jednom ranijem intervjuu bivša misica priznala je i kako su joj se odsjekle noge kada ju je Tarik prvi put prijateljski zagrlio, a ni on nije krio kako mu se brzo dogodila ljubav.

Tarik je pravi sretnik! 

Fotke lica Kate Middleton šokirale javnost: Ona je prva kraljevska dama koja se podvrgla estetskoj kirurgiji?