Saul Lisazo glumio je u nebrojeno puno sapunica. Danas ima 61 godinu, u sretnom je braku već 35 godina i otac je dvoje djece. I dalje glumi te uživa u sportu.

Galerija


Sjećate se serije "Acapulco, dušom i tijelom"? A hita "Za tvoju ljubav"?

Vezani članci Slika nije dostupna U potresu u Meksiku ozlijeđeno 13 osoba, oštećeno najmanje 32 000 domova Slika nije dostupna Inspekcija: Zatvor? Ne, kupleraj te leglo droge i nasilja

Zajednički nazivnik svakako im je argentinski zavodnik Saul Lisazo, koji se proslavio ulogama u hit-sapunicama 90-ih godina. Zgodni Saul osvojio je ženska srca diljem svijeta, a sapunice nije prestao snimati do danas. Njegova karijera počela je u nogometu, koji je profesionalno igrao.

No teška povreda koljena dokrajčila je njegovu nogometnu karijeru, pa se zgodni Saul okrenuo manekenstvu, a tijekom snimanja jedne kampanje dobio je priliku zaigrati u sapunici. Zvijezda je rođena! Uslijedile su brojne uloge glavnih protagonista, a markantnom gospodinu popularnosti nije manjkalo. I dok je na ekranu bio u ljubavnim problemima, privatno je već 35 godina u braku s nekadašnjom manekenkom Monicom Viedmom. Imaju dvoje djece – kćer Paulu i sina Martina.

Osim glumom bavi se i poduzetništvom, pa je tako vlasnik jednog restorana u Mexicu. Danas Saul ima 61 godinu, ali unatoč tome, i dalje izgleda sjajno. Vrijeme voli provoditi u svom restoranu, uz dobru čašu vina, a voli igrati i golf te vrijeme provoditi u krugu obitelji i prijatelja. Aktivno se i dalje bavi glumom te se drži podalje od skandala. Sport je, naravno, ostao njegova velika strast.

 

A post shared by Saul Lisazo (@salisazo) on