Argentinski zavodnik

Sjećate se markantnog Saula? Devedesetih je osvajao srca žena diljem svijeta, a i danas je jedan od omiljenijih glumaca

Saul Lisazo, Gabriela Spanic (Foto: Screenshot) Saul Lisazo, Gabriela Spanic (Foto: Screenshot) Screenshot 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Saul Lisazo, Gabriela Spanic (Foto: Screenshot) Saul Lisazo, Gabriela Spanic (Foto: Screenshot) Saul Lisazo (Foto: Getty) - 2 Saul Lisazo (Foto: Getty) - 1 Saul Lisazo (Foto: Getty) - 3 +0 Saul Lisazo (Foto: Getty) - 4 Galerija

Saul Lisazo glumio je u nebrojeno puno sapunica. Danas ima 61 godinu, u sretnom je braku već 35 godina i otac je dvoje djece. I dalje glumi te uživa u sportu.

Sjećate se serije "Acapulco, dušom i tijelom"? A hita "Za tvoju ljubav"?

Zajednički nazivnik svakako im je argentinski zavodnik Saul Lisazo, koji se proslavio ulogama u hit-sapunicama 90-ih godina. Zgodni Saul osvojio je ženska srca diljem svijeta, a sapunice nije prestao snimati do danas. Njegova karijera počela je u nogometu, koji je profesionalno igrao.

No teška povreda koljena dokrajčila je njegovu nogometnu karijeru, pa se zgodni Saul okrenuo manekenstvu, a tijekom snimanja jedne kampanje dobio je priliku zaigrati u sapunici. Zvijezda je rođena! Uslijedile su brojne uloge glavnih protagonista, a markantnom gospodinu popularnosti nije manjkalo. I dok je na ekranu bio u ljubavnim problemima, privatno je već 35 godina u braku s nekadašnjom manekenkom Monicom Viedmom. Imaju dvoje djece – kćer Paulu i sina Martina.

Osim glumom bavi se i poduzetništvom, pa je tako vlasnik jednog restorana u Mexicu. Danas Saul ima 61 godinu, ali unatoč tome, i dalje izgleda sjajno. Vrijeme voli provoditi u svom restoranu, uz dobru čašu vina, a voli igrati i golf te vrijeme provoditi u krugu obitelji i prijatelja. Aktivno se i dalje bavi glumom te se drži podalje od skandala. Sport je, naravno, ostao njegova velika strast.

 

A post shared by Saul Lisazo (@salisazo) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene